Prima imagine prelucrata digital cu noul Opel Zafira

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.04.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital care surprinde trasaturile noului Opel Zafira.

In curand Opel va crea cea de-a treia generatie a lui Zafira. Modelul este produs din anul 1999, iar cea de-a doua generatie a acestui MPV a fost introdusa pe piata in anul 2005. Pana la prezentarea primelor imagini oficiale, Automarket va ofera o perspectiva asupra aspectului celei de-a treia generatie a MPV-ului de la Opel.

Modelul din imagine a primit un aspect influentat de conceptul Opel Ampera si prezinta o serie de trasaturi in comun cu acesta. Silueta modelului a fost rotunjita, iar modelul pare a avea un interior mai spatios. Aripile au fost evazate generos, pe cand grila radiatorului a fost preluata de la modelul Insignia.

Blocurile optice sunt inspirate din Insignia si Ampera, dar prezinta un design inedit, pe cand stopurile au un aspect cu totul diferit fata de ceea ce a prezentat gama Zafira pana in prezent. Profilul modelului prezinta linii similare cu cele prezente pe Insignia si pe noul Astra, ajutand acest model sa se incadreze mai usor in gama producatorului german.

Comentarii (1)

  • Ohoo, sa dea Domnul sa arate asa. Fiind insa un model prelucrat digital, ma cam indoiesc. In fine, noi asteptam...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru