Primele detalii despre Toyota Prius Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.07.2009
Constructorul japonez ar putea lansa o varianta coupe a modelului Prius, capabila sa rivalizeze cu deja anuntatul Honda CR-S.

Toyota se pregateste sa aduca pe piata hibridelor un coupe sportiv, bazat pe actuala generatie a modelului Prius. Ipotezele au fost intarite si de declaratia lui Yoshimi Inaba, presedintele diviziei nord-americane Toyota, care a declarat ca pe viitor se vor naste noi produse, mult mai sportive dar la fel de economice".

Prin lansarea unui coupe derivat din Prius, Toyota va putea sa se apere impotriva rivalilor de la Honda, care se pregatesc sa debuteze pe acest segment de piata cu modelul CR-Z, anuntat deja de ceva timp. In acest moment, speculatiile presei de specialitate anunta un Prius Coupe mult mai scurt decat berlina, cu patru locuri, ce va fi animat de acelasi tren de rulare hibrid. Desi nu se cunosc multe detalii despre design, se asteapta ca varianta coupe sa imprumute multe linii de la Prius-ul actual.

Noul model ecologic cu design sportiv este asteptat sa debuteze abia in cursul anului 2012.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • ?!?!?!
    in prima fraza ati gresit < Honda CR-S > :)
    0 0
  • bleah
    tipic Mirician, gafe dupa gafe dupa gafe dupa gafe.......keep on mr
    0 0
  • Em se mai intampla sa-ti mai alunece degetul pe tastatura, nu-i chiar asa tragic.
    Din ciclul "ce face omu' face si maimuta", vad ca de ceva ani incoace Toyota a tot dat copy-paste la modele Honda. Si, nu de putine ori, si viceversa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru