Primul accident pentru Porsche Panamera

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.09.2009
Primul accident rutier la care a luat parte un exemplar Porsche Panamera a avut loc in Praga. In urma acestuia, partea din fata a masinii a suferit cateva "modificari" usoare.

La nici o luna de la debutul sau comercial pe piata auto din Europa, modelul Porsche Panamera a fost implicat intr-un accident rutier. Nefericita intamplare a avut loc pe strazile din Praga, noul coupe patru usi al celor de la Porsche reusind sa iasa din "incurcatura" fara daune majore.

Din imaginile prezentate se pare ca nu este vorba despre ceva grav, doar partea din fata a masinii fiind putin “sifonata”. Putem bifa aceasta intamplare ca fiind prima sedinta foto in care supercar-ul german apare avariat.

Porsche Panamera este primul sedan din istoria constructorului german si este produs in uzina de la Leipzig. Modelul a fost lansat luna aceasta si in Romania, iar pretul de baza al acestuia incepe de la 97.783 de euro. Performantele masinii germane sunt remarcabile, sprintul de la 0-100 km/h realizandu-se in 4.2 secunde.

via | carscoop

Comentarii (10)

  • vai...vai
    Vai...vai...ce pacat....:)))
    2 5
  • florin
    breaking news
    asa stire importanta..................... noroc ca am aflat. Apropo sa postati si faptul ca eu am ramas fara masina de ieri, poate intereseaza pe cineva.....
    9 2
  • da..
    iar ieu fara tigari..
    9 1
  • Bogdan BM
    SEDAN???
    Va rog sa corectati in textul de mai sus, Porsche PAnamera nu este un sedan!!! Este un coupe cu 4 usi sau un hatchback, deoarece este o caroserie in 4+1 usi, in 2,5 volume! un sedan este in 3 volume!
    0 7
  • Ce emotii am avut
    Da primul accident cu un Sandero a fost publicat pe aicea??
    9 2
  • ha ha ha
    ha ha ha
    SI BOGATZII SI SARACII,NU TRAIESC DE DOUA ORI...NU AJUNG IN RAI CU SACII...SI DACA E PORSCHE SAU SANDERO,CE?NU-I TOT MASINA...?A,MA SCUZATZI,PORSCHE E MAI SCUMPA....MDA
    11 0
  • Titlu de Libertatea
    UITE CUM ARATA PRIMUL Porsche Panamera LOVIT!
    PENIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
    4 0
  • durere indurerata care...doare...
    O lacrima mi-a aparut in coltul ochiului cu care am vazut stirea...Nu stiu daca o sa imi mai pot reveni dupa aceasta informatie. Unde putem sa trimitem flori si ursuleti de plus indureratului proprietar? Vreau sa stie ca suntem alaturi de el...... jackassss!!! :))
    2 0
  • Oliver
    ha..sunteti prost informati
    trebuia sa va uitati mai atent pe plaiurile mioritice, pentru ca personal am vazut, in urma cu mai mult timp stand langa mine la semafor un Panamera cu un tigan gras burtos la volan, lovit in partea stanga fata... asta in BUCURESTI, deci
    1 0
  • ovidiu
    salut
    mai omule da ce aia ii masina omuleee aia ii masina ,masina mea ii masina omuleee dacia solenza 1.9D FUGE ca dracu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru