Racing Dynamics a creat un kit pentru noul BMW 535i: 410 CP si 520 Nm

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.01.2010
Noul BMW Seria 5 a primit inca un kit de tuning, de data aceasta din partea italienilor de la Racing Dynamics. Acestia au crescut puterea versiunii 535i peste nivelul oferit de 550i.

Tunerii italieni de la Racing Dynamics au prezentat prima imagine si primele detalii tehnice ale pachetului pe care l-au dezvoltat pentru noul BMW Seria 5 F10. Kit-ul de tuning include atat un pachet estetic, cat si un pachet de imbunatatire al performantelor dinamice. Pentru moment, italienii de la Racing Dynamics au vizat doar modelele 535i si 550i.

Ambele versiuni ale noului BMW Seria 5 vor primi un sistem de evacuare nou, un sistem de franare mai performant si un diferential cu alunecare limitata. Suspensia lui BMW Seria 5 F10 a fost recalibrata de catre cei de la Racing Dynamics, aceasta fiind mai ferma si cu o garda la sol mai mica in cazul versiunii realizate de tunerii italieni. Totodata, puntea fata a primit bare de rigidizare noi, in timp ce puntea spate are amortizoare cu gaz speciale. Toate acestea sunt oferite alaturi de un pachet aerodinamic complet, un set de jante de 21 de inch realizate din aliaj usor si numeroase accesorii pentru interior.

Modificarile operate la propulsoarele noului Seria 5 vor aduce un plus de putere si performanta pentru cele doua unitati, de 3.0 si 4.4 litri.

Astfel, motorul lui BMW 535i va dezvolta 410 CP si 520 Nm, fiind mai puternic decat propulsorul care echipeaza modelul 550i, in timp ce unitatea V8 de 4.4 litri va dezvolta 620 CP. Gratie puterii suplimentare, noul 535i cu pachetul Racing Dynamics R35 va putea sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 5.3 secunde, cu 0.7 secunde mai rapid decat modelul standard.

Via | BMWBlog

Comentarii (22)

  • Dany Ploiesteanul
    Sebastian Toma bine ai revenit! Sper ca ai avut parte de ditractie!!!
    5 1
  • SUPER TARE BMW-UL DA JANTELE!!!!!!!!!!!!!!
    8 5
  • super
    nai ce zice frate ca rachete.........
    600 de cai din 4.4 e ceva........
    acum sa ne sara tdi-isti in cap........
    10 22
  • @ tzenu
    ia spune tu acum, de crezi ca o sa iti sara tdi-istii in cap?
    daca motoru e atat de bun(si aici nu fac misto) de ce implici fanii tdi? oare esti atat de naiv incat sa incerci o asemenea comparatie?
    si acum off-topic: cine e ala infect de la avataru tau? te rog spune-ne ca nu esti tu ala pentru ca deja am avea raspunsul la intrebarea precedenta? si inca ceva, te rog, invata sa scrii corect. si nu spune ca te-ai grabit.
    24 3
  • M
    Ce-mi place la bmw ca este peste concurenta.
    BMW la semafor nu pierde nici de la Audi nici de la Mercedes-Benz.
    9 20
  • @tzenu_bmw
    Dupa cum comentezi tu si dupa fatza pe care o ai in poza aia ma face sa cred k esti doar un ..... coclit care viseaza sa aiba un Bmw din 93-94 pe benzina, vai de capul lui, k asa e moda acum! Nu vorbi daca nu cunosti sau nu intelegi, la TDI ma refer.

    @BMW
    Esti un obsedat bmw, in sensul rau ma refer, daca intelegi ce vreau sa spun.
    20 5
  • La noi in Romanica se pare ca e rusinos sa ai bmw si sa te depaseasca cineva. Sunt curios daca au beemer-ele vre-un sistem de blitz-uire automat la depasire; daca nu au, cred ca ar trebui oferit in echiparea standard pt. Romania.. sa nu faca posesorii bataturi.
    3 3
  • Bayer
    Daca facea Audi 3.0d cu 306Hp si 600 NM eram fan audi.
    Sau daca facea Audi 4.4 cu 555Hp eram fan audi.
    Daca facea Audi 20D cu 204 hp eram fan audi.
    daca lua audi 6 Titluri internationale la BEST engine of the year eram fan audi.
    Daca lua Audi 44 de premii si nominalizari la cele mai bune motoare din lume eram fan Audi.
    Dar asa toate acestea lea facut BMW .
    Asa ca hai sa fim realisti.
    Sa nu trecem la XDRIVE cu repartitia pe AXE pana la 100%. etc.
    15 12
  • .marius.
    @BMW
    Good point ;) ..
    8 11
  • ...
    sunt fan masini japoneze, in special Honda, dar n-am cuvinte vis a vis de cum arata seria 3 si noua seria 5 de la Bmw. probabil ca si tehnic se ridica la acelasi nivel
    9 12
  • cc
    V8 de 4.4 litri va dezvolta 620 CP ???
    BESTIAL+++
    7 11
  • @BMW
    @Bayer

    "Daca facea Audi 3.0d cu 306Hp si 600 NM eram fan audi.
    Sau daca facea Audi 4.4 cu 555Hp eram fan audi.
    Daca facea Audi 20D cu 204 hp eram fan audi.
    daca lua audi 6 Titluri internationale la BEST engine of the year eram fan audi.
    Daca lua Audi 44 de premii si nominalizari la cele mai bune motoare din lume eram fan Audi.
    Dar asa toate acestea lea facut BMW .
    Asa ca hai sa fim realisti.
    Sa nu trecem la XDRIVE cu repartitia pe AXE pana la 100%. etc "
    BRAVO !
    11 13
  • BMW
    La BMW performanta se ridica ca organul genital.
    E foarte rapid cu injectie puternica si cu placere de lunga durata.
    Shee'r driving Pleasure e doar la BMW!!!
    7 5
  • bmw power
    ba da nu am vazut asa ceva...........................bai fratilor va este greu sa recunoasteti ca audi este sub BMW.....................noi avem ce avem cu merc cu ei ne batem de o viata nu cu partaru de audi care se baga in seama...................lasatio draq de jmecherie....................vad ca voi astia cu audi nu puteti dormi noaptea de grija BMW-ULUI...................stati in pat si meditati continuati sa va mintiti singuri.................dar de fapt va mint astia de la audi prin reclamele proaste pe care vi le baga in cap,si va spala creierul........................cu milioane de NM.
    8 7
  • bmw power
    TZENU_BMW........................fratioare astia pe aici sunt numai frustrati............si in general astia cu audi care nu au somn noaptea si ii fute grija de ce face bmw-ul masini mai bune ca audi......................nu te mai enerva cu ei pt ca si eu am fost foarte nervos cu uni de pe aici,si chiar le-am dat intalnire sa ne vedem,dar..........pauza nu au mai comentat.........................niste oameni de nimic
    4 7
  • lol
    Foarte amuzant.

    Tzenu_bmw se pare ca esti foarte fericit ca ai castigat concursu ala.[de pe hi5]Mare realizare frate.

    Se pare ca oamenii care te jignesc au dreptate.

    Parca vad ce scandal o sa faci.

    O zi buna!
    7 1
  • cripta......
    se pare ca nu mai esti dea nostu,esti dea lor acum.........
    ochi mei sunt goi..........
    o sa prevad co sa ma intorc sa ma razbun pe voi exact ca un strigoi
    chiar nu am treaba cu nime numa ma deranjeaza ca si tu ca si ceilalti va credeti mai DUMNEZEU ca alti........
    numa bine iti doresc............
    da te inseli............
    2 7
  • acuma serios, ce tot bagati audi in discutie? ca aici nu a comentat nici un fan audi, ce tot ziceti voi ca fanii audi sunt frustrati?eventual voi sunteti frustrati pentru ca tot bagati audi in discutie.( aici ma refer la majoritatea celor care comenteaza aici, dar nu la toti)
    7 1
  • observatie
    in ultima vreme am observat ca toti cei care au ceva bun de zis despre bmw primesc o gramada de puncte negative si cei ce zic de audi puncte pozitive.Nu am nici o problema asta, DAR cand un om vine cu un argument puternic asa cum o fac BMW, X, Replikate si multi altii, cei care stiu ce e o masina, nu comenteaza doar de dragul de a comenta, ei de ce primesc rating negativ?Gata, ne sustinem marca, nu mai facem parte din societate?Eu nu dau ratinguri negative celor care aduc argumente solide ca audi e mai bun, sau care spun ca favorizeaza audi, foarte bine, respectele mele.Dar cand vad copii care viseaza la audi si urla cat de tampite is bmw-urile ca au vazut ei la superbowl ca Jason Statam derapeaza cu unul si face accident desi nu au condus unul in viata lor, astia da, merita rating negativ.
    2 0
  • Atentie la accidene
    Pt tzenu_bmw,mowgli si X,,,oameni buni,sincer nu are rost sa va ambalati asa in halu asta..in primu rand in acest forum nu a comparat nimeni audi cu bmw,ba din contra vad ca voi comparati bmw cu audi.asa ca nu vad rostul fustrari voastre.2 Uitativa la statisticile supravietuitorilor din accidentele cu audi si bmw,o sa ramaneti surprinsi cand o sa vedeti ca audi castiga,si baniuesc ca o sa sariti de cur in sus ca nu este corecta statistica ca audi are mult mai mai putine accidente, DA asa e nu vreau sa va contrazic si stiti de ce?pentru ca audi este mult mai manevrabila decat bmw, a era sa uit si mult mai SIGURA decat bmw,,,si va spune asta o persoana care a avut 3 bmw-uri si acum a descoperit calitatile AUDI...in rest ce sa spun. cei de la Racing Dynamics au facut o treaba excelenta.si aveti si voi dreptate,bmw este o masina frumoasa si agresiva,si audi este o masina frumoasa si sigura.........succes la toata lumea
    2 3
  • @audi
    in caz ca inca nu ti-ai dat seama eu vorbesc in general, nu fac referire doar la stirea asta.inca ceva, audi se compara cu bmw si mercedes si chiar ferrari prin reclamele tampite care le fac, asa ca de la audi a pornit totul.Acuma despre accidente, da, corect, bmw e tractiune spate si cred ca 70% habar nu au ce implica asta.Multi sar in masini cu tractiune spate si le conduc ca pe cele cu fata si daca intra in derapaj nu stiu sa o scoata, si eu am condus vreo 3 audi-uri si destule bmw-uri ca sa imi dau seama ca IN NICI UN CAZ UN AUDI NU E MAI MANEVRABIL DE CAT BMW.De ce? simplu, subvireaza, si te arunca afara de pe drum.Sigur, daca conduci sport.Nici nu e asa lipita pe sosea si are un ruliu mai mare, asta o spun din experienta proprie si poti sa te uiti la teste audi vs bmw pe circuit.Audi are calitati in fata bmw dar manevrabilitatea sigur nu face parte din calitatile astea.Pentru tine poate e mai sigur si manevrabil, foarte bine, respect asta, eu caut altceva, poti sa-mi aduci cate argumente vrei.Nici un audi pe care l-am condus nu a fost mai manevrabil nici macar cat un ursulet.Depinde de fiecare cum simte masina si ce asteptari are de la ea.Si apropo, nu sunt ambalat, faceam o observatie corecta din punctul meu de vedere.
    1 0
  • Interesant
    Tzenule eu nu tin partea nimanui.

    Eu sunt de partea oamenilor care aduc argumente solide,discuta civilizat si nu in ultimul rand de la care mai descoperi lucruri noi.

    Sunt indignat de raspunsurile vulgare,negandite.

    Se pare ca ai omis faptul ca nu suntem aici pentru a ne razboi,razbuna sau cum mai vrei tu sa-i zici.Se pare ca putini dintre noi pot discuta fara sa se jigneasca.

    O zi buna!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru