Renault pregateste noua generatie Symbol

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 08.07.2008
Renault Clio Symbol a trecut deja in ultima perioada a productie si este asteptata o revigorare a modelului.

Renault pregateste intens reimprospatarea modelului care le-a adus succes in pietele emergente. Este vorba de Renault Symbol, model derivat din Clio II care, la randul sau, a trecut deja de trei ani la cea de-a treia generatie.

Renault Clio Symbol, cunoscut si sub numele de Thalia in anumite regiuni ale lumii, este un model depasit din punct de vedere tehnologic, cat si al designului. Desi este un model low-cost, creat pentru pietele in dezvoltare - unde este vazut ca o masina de familie - destul de spatioasa si la un pret mai accesibil, Clio Symbol este versiunea sedan (in trei volume) a subcompactului francez, chiar daca Renault incearca sa-i creeze imaginea unui model de sine statator.

Astfel, dupa ultimele imagini prezentate in presa internationala de specialitate putem distinge noua generatie Renault Symbol care se identifica cu noua linie de design a marcii. Noul Renault Symbol este creat prin aceeasi filosofie ca actuala generatie, preluand de la Clio hatchback anumite elemente de design pentru a fi incorporate intr-o versiune sedan.

Din alt punct de vedere, s-ar putea spune ca noua generatie Symbol este defapt o restilizare amanuntita a acualei generatii. Cel mai distinctiv element al noii generatii este montantul C care a facilitat si adaugarea unei mici suprafete vitrate, cel de-al treilea geam lateral.

Din aceeasi categorie de imagini prin care v-am prezentat si noua generatie Renault Megane, ne-a fost dezvaluita si o noua versiunea derivata din recent lansatul Kangoo (foto 4 si 5). Este vorba de o versiune scurta a micutului vehicul utilitar al constructorului francez. Cel mai probabil, Renault intentioneaza sa lanseze un nou autovehicul utilitar de mici dimensiuni care va fi construit pe baza conceptului Kangoo Compact prezentat la Frankfurt si care va rivaliza modele deja existente din oferta celorlati doi constructori francezi, Peugeot si Citroen.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (1)

  • RENAULT SIMBOL SEDAN
    As vrea sa stiu si eu.........cand o sa apara pe piata,noul simbol sedan......????? si cam cat ar fi pretu lui de pornire.......???????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru