Şi hibrizii pot arăta bine: Cayenne S Hybrid primeşte îngrijirile Speed Art

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.08.2010
Tunerii germani de la Speed Art, specializaţi în modificarea modelelor Porsche, au modificat radical versiunea hibridă a noului Porsche Cayenne. Sub capotă, motorul pe benzină a primit 450 de cai putere.

Esential

6 secunde îi sunt necesare noului SpeedHybrid450 pentru a atinge 100 de km/h.

Dacă versiunile S sau Turbo s-au bucurat deja de atenţia caselor de tuning, era şi normal ca alternativa hibridă a noului Porsche Cayenne să urmeze trendul impus de specialiştii în modificări.

Primul kit de tuning pentru Cayenne S Hybrid poartă semnătura SpeedART şi propune o nouă înfăţişare pentru cel mai economic SUV al constructorului din Stuttgart. După cum o spune şi numele oferit de tunerul german, SpeedHybrid 450, sub capota modelului off-road, motorul V6 convenţional, de 3.0 litri, a fost modificat pentru a obţine un total de 450 de cai putere şi 570 de Nm. Deşi resursele unităţii electrice au rămas neschimbate, performanţele generale ale hibridului s-au îmbunătăţit simţitor: acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în fix 6 secunde iar viteza maximă se opreşte la 252 de km/h.

La nivel exterior, SpeedHybrid450 a primit două evacuări cromate cu diametru de 100 mm, o valvă electronică pentru controlul sunetului, jante de 22 de inch cu pneuri de 275/30 pe faţă şi 315/30 pe spate.

Pentru cei care vor să reducă garda la sol, Speed Art oferă un kit pentru suspensia de serie. În cazul celor care deţin deja o suspensie pneumatică ajustabilă, tunerii promit să rezolve problema cu o simplă recalibrare a sistemului electronic.

Caroseria, care a primit şi o serie de accesorii aerodinamice, a fost vopsită în culoarea albă, peste care au fost aplicate apoi două dungi bleu. Aceleaşi nuanţe apar şi în habitaclu, unde instrumentele au primit un fundal bleu.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru