Standul BMW de la Frankfurt va avea si o pista de teste

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Pentru a-si apropia cat mai mult publicul, grupul BMW a anuntat ca va pune la dispozitia vizitatorilor o pista de cateva sute de metri in interiorul propriului stand.

Desi pregateste o multime de premiere pentru editia de anul acesta a Salonului de la Frankfurt, BMW a rezervat si o serie de surprize pentru vizitatori. Bavarezii vor adopta o noua organizare a standului anul acesta, o mutare care va inscrie BMW pe lista grupurilor auto cu o desfasurare impresionanta de forte ca Volkswagen si General Motors.

Mai exact, pentru prima data in istorie, BMW Rolls Royce si MINI, cele trei branduri ale grupului, isi vor expune modelele sub acelasi acoperis, in hala 11 din cadrul Frankfurt Trade's Fair. Aceasta nu este insa singura surpriza pregatita de BMW, nemtii intentionand sa isi prezinte modelele in miscare. In interiorul standului a fost instalat un circuit lung de cateva sute de metri pe care vor defila toate versiunile ce poarta semnatura Efficient Dynamics precum si celelalte noutati.

Thomas Muderlak, responsabilul BMW cu organizarea standului in cadrul IAA Frankfurt, a declarat ca anul acesta vizitatorii vor putea incerca live sintagma celebra "Sheer Driving Pleasure", intentia bavarezilor fiind aceea de a-si apropia cat mai mult publicul si fanii.

via | BMWblog

Comentarii (1)

  • TZENU BMW
    bestial
    bestial frate inca nam auzit pe nime sa faca asa ceva pana acum.de acum in colo o sa devina un hit sa faci o pista intrun salon auto pun pariu ca la urmatori mare salon vor fi cel putin 3 constructori ce vor avea la falca bmw pista de incercare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru