Unicul Ferrari 599 China s-a vandut cu 1.2 milioane de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Ferrari a anuntat astazi ca unicul exemplar 599 GTB Fiorano dedicat Chinei s-a vandut in cadrul unei licitatii pentru suma de 1.2 milioane de dolari.

Exemplarul 599 GTB Fiorano creat de Ferrari pentru China a fost vandut in cadrul unei licitatii organizate recent, pentru o suma record. Exclusivistul model este rezultat al unei colaborari cu artistul chinez Lu Hao, care a personalizat supercarul cu un motiv inspirat de portelanurile antice.

Se pare ca noul proprietar este un misterios om de afaceri din Shanghai, care a fost dispus sa plateasca 1.2 milioane de dolari pentru unicul exemplar creat de Ferrari si Lu Hao. Banii vor merge catre departamentul de inginerie automobilistica al Universitatii Tsinghua, oferind tinerilor studenti posibilitatea de a studia la Politehnica din Milano si de a vizita uzina Ferrari.

Lu Hao este unul dintre cei mai influenti si de succes artisti contemporani din China. Totodata, Lu Hao este proprietar de Ferrari si manifesta o pasiune deosebita pentru marca italiana. Tocmai de aceea, cei de la Ferrari l-au ales sa personalizeze modelul 599 GTB Fiorano.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru