VIDEO: Accident foarte dur pe Bulevardul Magheru

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Un BMW M3 a spulberat marti noapte un pieton in timp ce acesta traversa pe zebra, dar pe culoarea rosie a semaforului.

via | Videonews

Comentarii (61)

  • capota M3-ului
    MAI BINE SPUS: UN PIETON A INDOIT UN M3
    7 4
  • Adrian
    accident
    Soferul avea viteza,pietonul a traversat pe rosu.
    18 0
  • accident
    se merge prea tare pe acolo, e centrul bucurestiului, une e politia?
    soferul a fost mascat de masina din dreapta
    9 0
  • neglijenta
    E clar ca pietonul a gresit insa sunt curios cu cat mergea cel cu BMW-ul...banuiesc ca avea mai mult de 50 km/ora...
    11 0
  • Masina aia avea peste 100 km/h, se vede si dupa faptul ca nici nu a avut timp sa atinga frana, aceasta fiind actionata dupa impact.
    Deci vina este si a pietonului si a soferului.
    Daca ar fi avut 50 km/h ar fi oprit fara nici o problema.
    13 10
  • E8A2
    in proportie de 90% e de vina pietonu.......da mno cand sti ca esti la volanu unui M3 si ai 420 de cai sub capota tie cam greu sa nui mai dai putina blana.....poate o vazut ca ii verde la semafor si so grabit sal prinda.....asa fac multi......asta o avut ghinionu sa prinda un neghiob ce trece pe trecere pe rosu.....sa zica ms ca nu o murit......
    14 11
  • se vede clar ca pietonu merge ca o baba pe trecere.....cum dracu nu o putut vedea ca vn ala spre el cu......o avut cel putin suta la ora.......si eu mai fac prostia de a trece pe rosu cateodata da cand trec ma uit sa vad daca nu vn o masina si nu merg asa relaxat cum mergea asta pe trecere...ce o crezut....ca la evita?? bn ca lo evita moartea.....o primit si el a doua sansa
    2 3
  • magarul cenusiu
    blana de la BMW
    "a mno cand sti ca esti la volanu unui M3 si ai 420 de cai sub capota tie cam greu sa nui mai dai putina blana"...DA, daca esti destul de BOU sa nu tii cont de faptul ca esti intr-un oras. Pietonul nu trebuia sa treaca pe rosu, soferul trebuia sa mearga cu viteza legala. E cat se poate de simplu. Restul (gen ai CP ii dai blana) sunt explicatii puerile si retarde.
    25 4
  • viteza legala
    Viteza legala acolo e 60. Asta nu inseamna ca avea peste. Problema e ca se face slowmotion inainte de impact si de la distanta nu imi dau bine seama ce viteza avea. Imi pare un 90 presupunanad ca masina de pe banda 1 mergea cu 60.
    4 6
  • Sunt satul de pusti cu BMW si talpa grea
    Pietonul nu avea ce cauta acolo. Soferul insa este si el vinovat. Cine spune ca nu are peste suta nu stie ce vorbeste, avea bine de tot peste. Mie imi pare ca facea o liniuta cu masina de langa el. Nimeni nu e un sfant, si eu merg frecvent peste limita legala, dar casc bine ochii. Toti pustanii cu BMW SH cred ca este de datoria lor sa o calce cat se poate, provoaca o multime de accidente stupide. Baiatul asta daca avea M3 trebuia sa faca liniute in centrul orasului, altfel probabil nu doarme bine. Din cauza asta si a manelistilor care le prefera are BMW o imagine atat de proasta in Romania.
    12 2
  • a, da?
    @ bbb

    De ce e vina soferului? SCRIE CLAR, DACA TRECI PE ROSU SOFERUL NU E VINOVAT CU NIMIC!
    Nu insinuez ca e bine sa mergi cu vinteza, si eu am un mers mai sportiv si in acelas timp agresiv dar aici soferul nu el e vinovat (cu toate ca nu suport toti pustii cu BMW si mai ales seria M), dar sunt nevoit sa ii iau apararea!
    4 12
  • djrelaxmind
    viteza & neexperimentat
    In filmare se vede foarte clar, cum a tras de volan dreapta apoi stanga. A ezitat si s-a pierdut instantaneu la volan. Frana? mai tarziu ca a uitat de ea.
    Poate daca era Titi Aur la volan il evita pe grabitul acela ce a decolat imediat.
    Sau poate soferul a baut un paharel ceva..si apoi iti mai vine cheful sa te dai oleaca pe Magheru.
    Taticul soferului, alt inconstient. Cum sa stea tata in dreapta si eu sa am peste 80 pe Magheru? Sper ca s-au lecuit, cel putin Schumi cel mic.
    S-au intalnit doi grabiti, unul mai tare ca celalalt.
    Daca era cu Dacia 1300 erau mari sanse sa fie morti cei din masina.
    Dar daca era un gabor ori vreun ofiter SRI pe zebra? Ce urma atunci? Era si mai socat Schumi ala mic... Doamne mare ti-e gradina...Multi,dar multi....
    9 1
  • Phoenix
    pusca
    mai frate da nu inteleg de ce s-a grabit omuletul la semafor, era 1 noaptea, nu instig sa-i dai blana si sa depasesti viteza legala, dar vinovatul este pietonul "smecher"...iar din fericire pentru el traversarea asta nu a concis cu traversarea Styxului...
    2 1
  • djrelaxmind
    Sau au dat o liniutza?
    Masina aceea din dreapta BMW-ului avea cam aceeasi viteza... S-or fi dat pe Magheru dupa ce petrecusera impreuna...la asta v-ati gandit? Oricum...la ce masina are...scapa usor de politie...si de justitie mai ales. Traim in Romania, iar asta ne ocupa tot timpul...
    Bravo Schumi! Ai castigat.
    7 3
  • draman
    ba nu !
    @crs1948fcd
    Pietonii surprinşi şi accidentaţi ca urmare a traversării prin locuri nepermise, la culoarea roşie a
    semaforului destinat acestora sau nerespectării altor obligaţii stabilite de normele rutiere poartă întreaga
    răspundere a accidentării lor, în condiţiile în care conducătorul vehiculului respectiv a respectat
    prevederile legale privind circulaţia prin acel sector.
    4 2
  • Tembelus Rex
    Pentru crs1948fcd si toti cei cu stilul "sportiv si agresiv"
    .......VA DORESC SA FACETI CUNOSTINTA CU CATE UN TIR....ce marca vreti voi ...fie nemtesc , fie suedez ..fie olandez ...si mai ales italian sau francez stava-r in gat.......sa faceti cunostinta cu cate un tir din ala supraincarcat ...cu greutate mult mai mare decat au voie .....un vagon de 40 de tone........pentru posesorii de BMW&AUDI &MERCEDES & S.U.V.

    ....astept comenturile de genul frustratule, saracule...n-ai bani , n-ai fata....bine ca aveti voi.....hai somn usor si vedeti ca se zgudue strada ....ha,ha,ha trece un autotren....ha,ha,ha
    6 8
  • pt crs1948fcd
    Mai baiete soferul poarta o parte din vina deoarece nu a respectat viteza legala pe acel drum.
    Dupa parea mea amandoi sunt la fel de vinovati iar daca politia va judeca treaba corect si nu li se vor umple buzunarele de bani de la respectivul sofer o va incurca si acesta.
    Daca masina ar fi avut 60km/h acest accident nu ar fi avut loc.
    5 2
  • 5 stele la protectia pietonilor goes to... M3
    Hai sa nu ne mai dam cu parerea despre cat a avut omul cu M-ul lui, intr-adevar nu mergea in limita legala, dar eu cel putin sunt satul de dobitocii care nu trec cum trebuie. Uitati-va numai la Obor cum se traverseaza... Cati trebuie sa mai moara ca sa se invete minte sa traverseze corect?

    Ce este cu adevarat incredibil este faptul ca, intr-o mare masura, prin proiectarea masinii, pietonul a supravietuit accidentului. O provocare pentru voi: daca soferul ar fi pus frana din timp si totusi ar fi lovit pieton(t)ul in decelerare, ar mai fi avut aceleasi sanse? Dupa fizica mea, eu zic ca impactul ar fi fost cu totul altfel, cu urmari mai grave. Asta nu inseamna ca daca vezi un pieton pe care nu-l mai poti evita sa calci acceleratia la podea, dar totusi, ce se poate face in acest caz astfel ca urmarile sa nu fie cele mai grave? O intrebare pentru pilotii din voi...
    3 2
  • @Tembelus Rex
    esti frustrat ca nu poti si tu!!
    iti recomand sa te duci la medic!
    5 5
  • parere
    Acuma daca omu' scapa totul este bine, doar el stie prin ce suferinta trece, totul este sa nu ramana cu vatamari permanente. Sper ca proprietarul masinii sa nu aiba pretentii. Viteza oricum avea, pietonul pe rosu, totusi clar vinovat pietonul. Dupa fata speriata a pustiului de pe M3 e clar ca era pierdut, masina din dreapta a reactionat mai prompt, a vazut si a repliat spre stanga. Cu un pic de experienta, dar nu era de unde, baiatul trebuia sa incerce sa fandeze spre dreapta si el, chiar cu riscul sa se indoaie niste tabla. Din pacate a vazut tarziu si a fandat spre stanga, pe directia de mers a pietonului
    2 0
  • erata - parere
    am vrut sa spun dreapta la "repliat spre stanga"
    0 0
  • Octavian
    ce conteaza ca e Bmw M3 ,Ferrari sau Dacia. Indiferent ce masina a fost, vina o are 100% pietonul. Ce cauta pe rosu pe un drum care se stie ca se circula cu viteza si fara sa se asigure. Cei care fac alte comentatarii...vb invidia din voi.
    4 0
  • pietoni dobitoci
    daca pietonul ar fi respectat culoarea de la semafor nu s ar mai fi intamplat nimic... sunt prea multi dobitoci care trec pe rosu, deci asta ar trebui sa fie o lectie buna pt ei... am citit si commenturile unor pietoni frustrati pe aici, cum bine au recunoscut!
    3 4
  • Pieton vionat
    Nu poti dovedi vinovatia soferului cu proba asta video in instanta deoarece nu este aparat de masurat viteza.
    2 3
  • marco24
    de bani gata....
    Vinovati sunt amandoi, cei implicat in accident. Dar ce ma revolta este atitudinea aceea a tatalui: "vorbeste cu avocatul" .Mare mandrete de baiat are si e mandru de faptele sale. Si uite asa multi criminali care se inconjoara de avocati scapa cu basma curata din multe incidente. Asa si acea soferita care a omorat, pe trecere de pietoni, o alta femeia si a scapat( nu mai stiu cine si cand).
    4 0
  • Octavian Branzei
    Pieton vinovat
    În opinia mea, vinovatul este pietonul. Şi dacă viteza ar fi fost 60 la oră (ceea ce nu cred) tot în spital ajungea. Un puşti de 20 de ani nu poate avea mai mult de 2 ani experienţă la volan. La fel s-ar fi pierdut şi la 60 la oră. La fel de tîrziu ar fi nimerit frîna. Pietonul s-a pierdut şi el. S-a dat înapoi şi dacă ar fi rămas aşa, pe spaţiul dintre cele două maşini, scăpa, dar s-a răzgîndit şi a încercat să scape cu fuga înainte. De aceea şoferul trage întîi de volan stînga şi apoi drepata.
    Pietonul are peste 30 de ani! Nu e un puşti. Ar fi trebuit să ştie pînă la vîrsta asta că în România e periculos să traversezi pe trecerea de pietoni şi pe verde, d-apăi pe roşu!
    Şi în opinia mea pietonul e vinovat în proporţie de 95% dacă şoferul conducea cu peste 60 la oră.
    1 2
  • Am citit posturile si m-am minunat!!
    Cum va dati seama cu ce viteza a mers??
    3 3
  • Dupa cum arata inregistrarea tind sa cred ca BMW facea intrecere cu masina din dreapta lui.
    3 1
  • Andrei.P
    Il stiu pe tip, e fost coleg de clasa cu mine.. am vb cu el la telefon si zicea ca avea MAXIM 70 la ora si il cred.. e un tip foarte linistit nu e genul sa alerge de nebun prin oras:)
    1 4
  • magarul cu frana...mare
    saniutza...fuge
    ba mie mi se pare ca soferu pune frana inainte de a lovi. Dupa mine "aia" nu pare a fi incercare de schimbare a directiei ci mai degraba pieredera controlului la franare
    3 1
  • benzinaru'
    asha le trebuie mama lor de pietoni cretini.............din cauza unor retardati din ashtia infundam noi shoferii pushcaria............foarte bineX(X(X(X(X(X(
    2 2
  • viktor
    accident
    EU CRED CA AVEA PANA IN60KM/H....GLUMEAM...FIECARE ISI MERITA SOARTA!HAI NOROC SI LA MAI MARE!
    3 1
  • mda..
    da oare al cui smeker era puiul de la volanul M3 ului? nu a observat nimeni ca politia nu a intrebat nimic de viteza in fata camerelor de filmat ? si cum au spus si unele persoane de mai sus, era o liniuta intre m3 si cealalta masina. stati linistiti ca a scap pietonul .. si mai mult ca sigur scapa si soferul.. ca asa e la noi
    3 1
  • magarul scapat la...blana
    vorba romanului
    ...bine ca AU scapat! :buuuahahahaha
    1 1
  • maurobv
    liber la viteza !
    din surse sigure oprirea masinii a avut loc la peste 67 m de locul impactului.Pe o alta inregistrare cu framerate decelerarea are loc in 4.9 sec pana la momentul opririi.
    Apropo un M3 se opreste in cel mult 35 m de la 100 km/h la 0.
    Cu siguranta viteza in momentul impactului era mai mare de 120 Km/h. Aveti posibilitatea sa aflati jobul lui... taticu ?.o sa aveti o surpriza.
    Asta in schimb nu scuza neatentia si greseala pietonului, dar ca posesor si de BMW va asigur ca la o viteza legala accidentul putea fi evitat.
    6 1
  • Viteza excesiva
    ala cu BMW nici nu facea liniuta cu cealalta masina, nu de aceea si-a luat M3 sa mearga tare cu el, ci doar sa isi duca copii la scoala si sa mearga la tara.... E clar ca BMW-ul avea viteza excesiva si era atent la total altceva. In linie dreapta si intr-un oras luminat, si la 150 kmh vezi departe in fata ta sa poti actiona dupa situatiile din trafic.
    1 1
  • @enoeht
    sunt perfect de acord cu tine!...mi-ai luat cuvintele "din degete"....
    e drept ca pietonul e vinovat ca a trecut pe rosu(nu stiu cum sa-mi explic ca sa plimba asa lejer fara sa se uite macar daca vine ceva, desi trecea pe rosu...).soferul se face vinovat ptr ca este clar ca avea peste limita legala.......ce mai....despre pieton: este inconstient ca face asa ceva, si cu educatie "tipica tarii noastre" din pacate(vad si eu multi din astia prin cluj....chiar azi ieri sa-l loveasca pe unu in tg.mures in fata mea ptr ca a trecut pe rosu cat noi restu asteptam la semafor...si de ce?se grabea la mall :D dang-dang!idiot)
    despre sofer: cel putin la fel de inconstient. vad si eu multi "eroi" din astia cu bmw-uri si golfuri second hand.recunosc ca mai depasesc si eu suta intre localitati, dar trebuie sa fii constient ca in localitati, mai ales orase mari, dar nu numai, oricand iti poate sarii ceva in fata...si chiar daca nu tu esti de vina, dar il omori naibii si ramai cu remuscari si constiinta neimpacata ptr restul vietii.....
    concluzie: pacat ca se intampla astfel de lucruri!
    3 0
  • x(
    Pietonul a murit. Au zis la stiri astazi.
    1 0
  • Anonim
    Magheru
    oameni buni este clar ca stim cu totii ce se intampla noaptea pe magheru dar poitia ce dracu face?
    daca li se da voie sa se traga de ce sa nu o faca? pe magheru sunt curse de peste 10 ani si??? face cineva ceva?
    vina este pe ambele parti...doar ca pietonul a murit nici macar nu se stie cine a fost...dar soferul va ramane cu asta toata viata lui! si nu este vorba ca e un baiat de bani gata...se vede clar ca e un baiat educat si nu un smecheras de bucuresti doar ca avea o masina mai deosebita e si??? daca parintii vostri ar avea destui bani nu v ati dori o asemnea masina? cine zice nu clar minte asa ca...eu sper ca soferul sa poata trece peste tot ce s a intamplat iar pentru pieton Dumnezeu sa l ierte....
    4 0
  • bmw m3
    soferul nu are nici o responsabilitate fata de pieton.nu are nici o vina in afara k avea viteza si pt asta sa primeasca amenda dk se poate demonstra.in rest pietonului sa-i fie de bine k prost a mai fost!!!
    1 4
  • sper sa fie de invatatura pentru toti fraierii tupeisti care traverseaza aiurea care li se rupe de trafic si pun masinile in sitatia de a frana!!!!fraieru asta mergea k balalaul si a primit ce merita!!!nu mai dati vina pe sofer aiurea k e vinovat k avea viteza k nush ce!!!!el e singurul vinovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 7
  • avand in vedere masina care o conducea avea timp evite pietonul, dar asta doar in cazul in care ar fi pus si frana, cand ar fi trebuit, ca sa nu se duca in toate partile cand trage de volan.

    legat de cele 2 masini e posibil sa se fi luat la intrecere, avand in vedere ca ambele au avut viteze similare pana la un moment dat.

    cu accidentul asta poate sa mai trezesc pietonii care cred ca masinile atunci cand pun frana se opresc instant ca sa treaca ei, ca doar si-au luat strada.
    3 1
  • completare comment precedent
    ma refer doar la pietonii care trec aiurea (fara sa se asigure de nici un fel, trec pe rosu, etc)
    1 0
  • pana mea
    pieton bou
    ca pieton, si eu trec mereu pe rosu la semafor, dar ma asigur daca nu sunt masini care trec, daca trec...sa treaca asta e un dobitoc ca a traversat mai ales ca venea o masina pe care A VAZUT-O. Acea masina masca M3-ul de pieton si pietonul de M3 de asta s-a intamplat. dar daca M3-ul avea 300km/h si pietonul nu era acolo nu se intampla. daca m3-ul avea 60 si boul era pe trecere se intampla ce s-a intamplat. SPER sa iasa cu 60km/h M3-istul. multa bafta. mai circulati si pe jos...ca ma intoxic cu CO2
    1 3
  • Crysty
    BMW
    Ati uitat articolul " Cei mai agresivi soferi sunt cei care au ... BMW ? ".
    4 0
  • Scarbitul
    Sigur ca mortul e de vina...ca de obicei!
    M-am saturat pina peste cap de mucosii de bani gata sau manelistii cu BMW care se iau la intrecere si nu le mai ajunge orasul asta !Se vede clar :pietonul a vazut strada libera si a gresit traversand pe rosu, dar cand ajunsese pe la jumatate aia veneau cu peste 100 la ora, ce naiba! Si daca era verde nu mai puteau opri la timp, ca aveau asa o viteza!
    Politia ce naiba face? Ca zice mai sus un alt inconstient ( Roadrunner- ce sugestiv! - tu cind ai de gind sa omori pe cineva?) ca si-au luat pietonii strada!? NU, ZICETI MAI BINE SI-AU LUAT SOFERII ORAS si omoara cum vor, ca-i scapa banii lui tati, avocatii si justitia romana de kkt!!!Dar Pauneasca, dar Anamaria Straus?! MI-E O SCARBA!!
    5 0
  • @Scarbitul
    tie ti se pare normal sa inceapa pietonul sa traverseze chiar daca are rosu, ca vezi doamne nu vine nici o masina? sau doar soferii si alti participanti la trafic sunt obligati sa respecte culoare rosie a semaforului?

    nu am nimic cu pietonii, dar daca tu ca sofer mergi legal (nu e cazul de fata) si iti sare unu pieton (pe care nu il intereseaza ca nu e singur pe strada) in fata ai cam 3 posibilitati, ori il iei pe capota, ori ajungi tu la spital sau la morga (sau o combinatie intre), ori si pietonul si soferul au un noroc chior si nu se intampla nimic.
    0 2
  • b
    Ce fata de securist are tati...
    E si expert in accidente, le arata el unde a fost locul impactului.
    Astia cu ochii albastri au fost scoliti in toate domeniile.
    Baietelul, mititelul, era cam transpirat...
    3 0
  • coloana
    se vede in spate coloana de masini plecata de la semafor....daca cineva zice sau crede ca avea sub 100km/h ori nu cunoaste zona ori sunt incapabili sa faca o apreciere.
    O zi buna
    3 0
  • Intamplare SUA
    Zona 60km/ora. Pieton traverseaza NEregulamentar, e lovit de un autoturism (circula regulamentar) care in incercarea de a-l evita ajunge pe contrasens. Din spate vine o tanti intr-un SUV(77km/ora) si trece peste corpul pietonului. Ancheta, masuratori, toate ultrapro. Verdict: soferul primului autoturism NEvinovat (chiar laudat ca a incercat sa evite); soferita SUV-ului inchisoare pentru vatamare corporala din culpa pentru ca avea 17km/ora peste limita legala. Nu s-a putut stabili daca pietonul decedase inainte de a fi lovit de a doua masina.

    Intrebare: daca, in Romania, eviti pe cineva care nu-ti acorda prioritate (fara a exista contact intre autoturisme) si ca urmare esti implicat intr-un accident, fie el si daramarea unui pom, cine este vinovat???

    Raspuns: tu esti vinovat ca ai incercat sa nu-l omori pe cel care nu-ti acorda prioritate si mai mult, esti si amendat ca nu ai "adaptat viteza conditiilor de drum" si mai platesti si pomul respectiv. Doamne fereste sa lovesti pe cineva...

    Autor moral, in tara asta???
    Poate ar trebui facut ceva.
    3 0
  • ziua lui
    Sa dea domnul din aceasta intamplare sa invatam toti cate ceva. Si soferul sa poata trece peste sa accepte ca a fost ghinion pur. pacat intradevar ca cineva a trebuit sa moara ca sa ne mai atraga atentia odata. dupa cum ziceau cei de la stiri azi e ziua soferului. ii doresc sa poata sa nu se gandeasca la asta macar azi.
    0 1
  • daniel
    ruleta ruseasca
    incercarea pietonului de a traversa bulevardul fara incidente are sanse forate mici considerand nepasarea cu care merge si ca are de traversat 8 benzi de circulatie pe care autovehiculele circula cu viteze de cel putin 60km/ora ( si cred ca si sofer destul de des se circula cu o medie de cel putin 5-7km/ora peste viteza limita) isi pune viata in pericol indiferent daca nu era un BMW care poate circula peste limita admisa; in situatia creata (trecerea pe rosu) tot ce mai poti spera este ca reactia soferilor, reactia vehiculelor la reactia soferilor s.a.m.d. sa te salveze. De ce ca si pieton trebuie sa testezi soferii si reactia lor pentru ca tranversand pe rosu asta faci?.. te joci cu viatza ta! imagineaza-ti ca si soferii ar face asta .. cand trecerea de pietoni are un semafor cu rosu pentru trafic si ar incerca sa treaca pe rosu in ideea ca nu ar lovi nici un pieton, sau mai grav intr-o intersectie ar incerca sa treaca pe rosu ca poate reuseste...unui sofer daca trece pe rosu i se suspenda permisul.. evident pentru urmarile grave ce ar putea precede.. un pieton daca trece pe rosu ..cam nimic.. si daca se intampla ceva se incearca sa se arunce vina si pe soferul care l-a accidentat .. chiar daca el ca pieton a creat situatia
    0 0
  • prieten
    nu pot sa cred
    Nu pot sa cred ca se discuta vinovatia pietonului in contextul in care masina avea 127 km/h........am vazut calculatia vitezii la IGP.Se face prin fragmentare timp/deplasare vizuala.Limita de 50 respective 60 km/h este data de decenii de accidente in care s-a observat rata de supravietuire la impactul asupra pietonilor.Ce este dureros este ca pustiul este un retardad..ca si famlia lui pe care de altfel o cunosc.Poate avem vreun jurnalist pe aici sa vada ce face taso....si de unde nu o sa faca nici o zii de puscarie.
    Bafta la plimbari amici
    3 1
  • Rumburaka
    trist
    Stiu ca e greu de crezut,insa la noi in Romania este posibil orice..este si vina pietonului clar ,pentru ca a trecut pe rosu , e riscul pe care si l-a asumat si de care a avut parte din plin..insa daca tinerelul de la volan conducea si nu gonea ca un bezmetic pe Magheru, poate situatia ar fi fost altfel.
    Parintii lui erau in masina cu el sau a dat repede un telefon lui tati si lui mami sa il scoata din rahat??
    Da tati , 2-3 telefoane ...face dosar acolo de ochii lumii si dupa un an mai loveste pe cineva...
    Chiar sunt curioasa ce o sa se intample???Nu cumva se face si dosarul lui disparut?
    1 0
  • Dinca Marius
    m3
    Este un filmulet care trebuie pastrat de toti parintii copiilor lor si invatati. Dragi copii strada este a masinilor. Mai mult eu le-as spune copiilor ca pietonul era pe verde.

    Daca tu ca pieton esti suficient de hanicapat sa mergi asa stiind ca poti muri cu atat mai mult cu cat era rosu probabil iti meriti soarta

    Inclusiv pietonii care vin in viteza pe trecere de pietoni ca acolo e dreptul lor ii blamez, dobitocule e dreptul tau dar poti fi accidentat grav cu dreptatea in brate si tu vei suferii o viata iar soferul va face doar o pauza de condus si un drum la casco.
    0 0
  • foarte bine...
    ca avea 127 la ora... putea sa aiba si 200, era treaba lui "prietene"... retard esti tu ca iei apararea imbecilului de pieton care a si dat ortu popii intre timp!
    0 2
  • Soferul BMW-ului facea o liniuta cu masina din drepta lui. Asta se vede clar in film.
    In mod sigur va scapa pentru uciderea tanarului in intersectie, dar i-ar trebui anulat permisul pentru curse ilegale.
    0 0
  • EDUARD
    PACAT.....UN SUFLET RATACIT SI-A GASIT LINISTEA
    Salut ..Eu cred ca toti oamenii care gresesc trebuiesc omorati, nu ratati pe nimeni...sincer sa fiu nici eu nu am sa-l ratez pe socatul care a facut aceasta crima.....cel ce a murit era un baiat nefericit intr-o situatie si mai nefericita.....cred ca mama lui l-a chemat la ea.... il cunosteam de mic..Dumnezeu sa il ierte....Cu stima Eduard...si apropo, nu era decedatul....il chema DODO (Daniel)....P.S. POATE AVETI PUTEREA .....LA MAGHERISTI MA REFER..SA PASTRATI UN MOMENT DE RECULEGERE.....SI SA VA MAI GANDITI CAND FACETI CURSE........
    0 0
  • Bogdan
    da..
    merg des acolo pe bulevardul magheru! politia lipseste cu desavarsire iar putin mai incolo catre victoriei mereu e radar! pe magheru niciodata! nu stiu ce interese au nenorocitii dar pe bulevardul magheru se merge f f repede , parca e pista de cruse! este numai si numai vina politei . ia-s spulbera pe toti! de la seful politiei pana la basescu!
    0 0
  • ce viteza avea ala???????
    viteza de ucis pietoni
    Ala cu bmw-ul se intrecea cu cealalta masina,avea viteza foarte mare,peste 100km/h,daca circula regulamentar avea timp sa franeze si impactul era mult mai mic,dar asa suntem ciopartiti de cei care fac curse. Pietonul este clar ca era pe rosu dar cum ramane cu viteza? Cum ramane cu legislatia rutiera? Daca nu mai este valabila sa stim si noi sa mergem cu viteza maxima peste tot daca se da liber la vanatoare de oameni.
    0 0
  • djrelaxmind
    acolo a fost intrecere
    Se vede clar ca a fost o intrecere acolo, cu start de la semaforul dinainte. La ce masina ii cumparse taticu', candva trebuia sa-si permita sa o testeze undeva...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru