VIDEO: Ferrari Enzo, "prajit" accidental in Canada

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.06.2009
Lista exemplarelor Ferrari care iau foc din senin este completata astazi de un Enzo, care a izbucnit in flacari pe o sosea din Canada.

Pentru cei care credeau ca rubrica "accidente exotice" a ramas fara subiecte revenim astazi cu inca un supercar "decedat" accidental. Se pare ca este vorba despre inca un Ferrari carbonizat, si nu un 430 sau 599 GTB, cum eram obisnuiti sa vedem. De aceasta data insusi exclusivistul Enzo a cazut prada flacarilor izbucnite din senin.

Video-ul urmator a fost filmat de un amator care povesteste pe scurt cum s-a petrecut totul. Din fericire soferul a iesit la timp din masina incendiata, care a ars in totalitate pana la interventia pompierilor.

Incidentul se alatura lungului sir de supercaruri incendiate accidental, capul de afis fiind tinut in continuare de modelele constructorului din Maranello.

via | Jalopnik

Comentarii (9)

  • Andrei
    Mda :)
    Interesant este ca uleiul de jos a curs intr-o directie iar vantul bate in exact sensul opus. Iar uleiul de jos nici macar nu a luat foc.
    2 11
  • Si chiar si asa, nu am auzit niciodata ca Ferrari sa recheme un lot de masini sa le repare bugurile.
    7 1
  • @NeoGalaxy
    Neo chiar nu am inteles ce vrei sa spui prin interventia ta. Te-ai gandit pt o clipa ca drumul ar putea fi usor inclinat si de aceea lichidul a curs in dreapta masinii, vantul batea din spate si poate nu a ajuns la ulei? Poate pe langa ulei era si o oarecare cantitate de apa. Probabil masina a luat foc din cauza unei mici scantei la instalatia electrica, fiind o masina puternica e normal ca unele materiale sa se incinga mai mult decat ar fi normal.
    7 0
  • Asigurare
    Interesant este primul Enzo......Nu cumva a dat foc masini ca nu mai avea bani sa plateasca rata la masina si sa gandit sa ii de a foc auzind ca cam multe masinii Ferrari a avut probleme cu luatu foc din senin. interesant este primul Enzo
    2 2
  • criza
    Interesant este ca auzim tot mai des,ma intreb criza financiara nu are legatura? sunt foarte curios.
    1 2
  • si inainte de criza au avut probleme si cam tot grupul fiar are probleme pe partea electrica
    4 0
  • jiji fecali
    Masinile cu probleme pe partea electrica...Proprietarii cu probleme pe "partea economica"...convenabil nu?
    2 1
  • da ce repede pun unii botul...
    la faza ca ferrari iau foc din senin... ba tzaranilor, de masinile alea se satura proprietarii lor si le incendiaza pentru a incasa asigurarea (fara sa se mai chinuie cu revanzarea) din care sa-si ia dupa aia un slr si dupa ce arde si ala un veyron si tot asa...
    1 2
  • Arista
    Moarte ferari !!! numai fa masini daca produci numai gunoi !!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru