Volkswagen Golf GTI Edition 35 costă 28.622 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.05.2011
Volkswagen Golf GTI Edition 35, versiunea aniversară a hot-hatch-ului german, de 235 de cai, poate fi comandată şi în România, cu un preţ de 28.622 de euro.

Esential

235 de cai oferă ediţia specială a modelului Golf GTI.

La începutul acestei luni, Automarket vă prezenta primele imagini ale noului Golf GTI Edition 35, versiune aniversară a hot-hatch-ului german, dedicată celor 35 de ani împliniţi anul acesta. La aproape trei săptămâni, importatorul oficial Volkswagen în România publică deja preţurile ediţiei speciale pentru piaţa autohtonă.

Modelul german poate fi comandat cu un preţ de pornire de 28.622 de euro cu TVA, preţ valabil pentru varianta cu trei uşi şi transmisie manuală cu şase trepte. Pentru cei care vor derivatul cu cinci uşi şi aceeaşi cutie manuală, preţul urcă la 29.446 de euro. Importatorul propune însă o ofertă specială pentru această ultimă variantă, etichetată cu un preţ promoţional de 26.399 de euro cu TVA.

Noul Golf GTI Edition 35 vine oferit şi cu celebra transmisie DSG, preţul pentru derivatul coupe fiind în acest caz 30.537 de euro cu TVA. Pentru varianta cu cinci uşi, clienţii plătesc însă 31.380 de euro, dar se bucură de avantajele cutiei cu dublu ambreiaj.

Şi pentru varianta cu cinci uşi Volkswagen oferă un preţ promoţional de 28.183 de euro cu TVA.

Aşteptat să îşi facă apariţia live la festivalul de tuning din Worthersee, Austria, în luna iunie, Golt GTI Edition 35 va beneficia de 25 de cai putere în plus, storşi din acelaşi motor 2.0 TSI.

Golf GTI Edition 35 va puncta puternic şi la capitolul impresie artistică, designerii revizuind complet spoilerul faţă pentru un look mai agresiv. Jantele au fost şi ele înlocuite cu unele noi, special create, în spatele cărora se ascund etriere de culoare roşie. Pentru a identifica mai bine versiunea, Volkswagen a ataşat şi o serie de etichete Edition 35 pe aripi şi pe hayon.

La interior, clienţii vor primi scaune de tip scoică, îmbrăcate în piele, un mâner al schimbătorului inspirat de cel al primei generaţii Golf GTI şi bineînţeles logo-ul Edition 35. 

Comentarii (21)

  • VW= FAS AUTO
    tot un cazan ramane
    17 31
  • ...cazan afumat......
    17 26
  • gigica
    Da si un logan e mai tare! Mai tare ca maneaua!
    13 23
  • retards
    sunteti retarzi,atat.
    20 16
  • gigica
    Mai tare ca Chuck Norris!
    Am vazut un accident intre un megan rs si un golf dasta. S-au ciocnit frontal iar ala din megan s-a dat jos (nu avea nimic) s-a scuturat putin s-a uitat la bara nu avea nimic nici bara i-a dat o cheie sau o cartela si a plecat. La golf au venit aia de la descarcerare a fost tragedie mare nu se stie daca au mai supravietuit.
    18 23
  • @gigica
    si eu am vazut mincionsi! mai ales din aia care se scutura de praf si pleaca de la locul unui accident cu victime!
    20 9
  • @gigica
    Eu am vazut un cazan cat o scoala... Cum de ce s-a facut un cazan asa de mare? Ca sa aiba unde se fierbe varza de-ai vazut-o tu!...
    12 11
  • wow ...ce masina inovatoare ...ma simt magulit vizual de aceste forme absolut iesite din comun...ca de obicei vw ne-a surprins din nou ..e cel mai frumos golf 4 pe care l-am vazut ...aaa e golf 6? cine sa le mai diferentieze...=))))
    22 12
  • ...frustrati...
    Chiar nu puteti aprecia masina?
    Inteleg ca Romania e plina de golf-uri, ca unii posesori degradeaza renumele unor marci ,foarte apreciate afara(BMW, Mercedes si in cazul asta VW). Dar hai sa privim putin mai departe, e primul hatch', e primul hothatch, e o masina populara, poate mult prea populara pentru a fi declarata hothatch' si nu in umltimul rand e o masina buna, mai buna sau mai putin buna ca altele.
    18 12
  • @retardatul care crede ca imi poate folosi numele
    esti mai ...... decat prevede legea

    Du-te la prasit, ca ai ramas in urma cu randul...
    10 13
  • normal ca e cazan din punc de vedere a celor care au crescut cu vaca la pascut
    12 16
  • hai...totusi prea multe editionuri astia scot un model apoi un edition apoi un face lift pe care-l considera model nou apoi iar vreo cateva sute de editionuri la face....s.a.m.d.
    10 2
  • megane rs costa 21 mii..sau lancia delta full 1.8 200 de cai are mult mai mult stil. O fii bun da parca 28 mii e prea mult pt un golf
    10 5
  • Matrioska Cars
    Anosta RAU
    dar deh pt Ultrasii VAG e un chilipir cei 28k ceruti, aia ee o luati voi in vreo 5-7 ani cu volan pe dreapta si numere de Bhulgaria ;-)
    12 11
  • Asa da
    Masina este superba, cine a condus vreodata un "cazan" peste 200 de cai si echipat cu DSG poate sa o aprecieze asa cum merita. Cei care vorbesc aiurea (sa nu-i numesc mai inceti la minte doar pentru ca nu se pricep, ca nu e vina lor), daca ar avea sansa sa se dea cu un "cazan" dinasta timp de cateva luni ... ar regreta adanc cele scrise aici, asa cum atunci cand se maturizeaza regreta prostiile facute la betzie .:)

    Articolul este scris prost (nu ma surprinde), nu se intelege exact care varianta de 2.0 TSI este la baza Golf GTI 35. Si cea de pe Golf R20 si cea de pe Golf 6 GTI tot 2.0 TSI se numesc de cand sunt Euro 5, dar difera piese intre cele doua motorizari: turbina, intercooler, injectoare etc.
    10 13
  • GT-R JUPANU' =))))
    visezi la gt-r nebunule =)) mai lasa dreacu nsf-ul ala si incepe sa produci ceva ...auzi gt-r . tu esti atat de ...gt-r la cap incat legea a fost facuta dupa aparitia specimenelor ca tine...frantule...IA-TI LOGANU' SI DU-TE !
    8 14
  • Bogdan
    Exceptional interiorul
    Dar pretul este astronomic. Nu zic ca nu face, dar ... tot astronomic ramane.
    13 1
  • cum ma sa dai nu 28 de mii cum sa dai banii pe un...vw totusi e masina poporului,masina saracului din germania ...sa fim seriosi focus st,astra opc sau megane rs s pe langa faptul ca sunt mult mai rare pe strazi(iti da un grad de exclusivitate) sunt si mai rapide si arata mult mai spectaculos. sa fim seriosi e doar un golf...impopotonat ca un brad de craciun si tot comun arata
    11 7
  • @RDS
    da ma, dar alea n`au leduri :P
    9 1
  • adevarat =)))) punem 3 leduri pe bot si am format o noua generatie si ii prostim din nou pe prosti...=)) bine punctat
    6 2
  • VW e misto daca altii sunt de la taranoaia si prefera renaultul sau dacia treaba lor
    VW e o firma foarte buna , eu am vw passat 2005 si cand o calci apai se duce si de aratat arata bn deci vw tot VW ramane ,adica o masina buna
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru