Volkswagen imbraca fanii in haine GTI

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 30.03.2009
Datorita cererii inregistrate de Volkswagen pentru materialul din care este fabricata tapiteria lui Golf GTI, constructorul german a hotarat sa lanseze o gama de imbracaminte bazata pe acest material.

Volkswagen a anuntat ca va lansa o gama de imbracaminte bazata pe materialul din care este fabricata tapiteria lui Golf GTI. Acest material este foarte durabil datorita modului in care este cusuta tesatura sa. Aceasta decizie vine in urma cererilor repetate ale fanilor GTI privind achizitionarea acestui tip de material.

Pe langa noua gama de imbracaminte, Volkswagen va oferi acest material si sub forma bruta, pentru a le permite fanilor pasionati de bricolaj posibilitatea de a imbraca orice doresc in tartan. Oficialii Volkswagen declara ca tapiteria folosita la noul Golf VI GTI este mai moale decat cea folosita la Golf V GTI, motiv pentru care este mai potrivita pentru confectionarea hainelor. Inainte de folosirea pe un model, tapiteria trebuie sa treaca printr-o serie de teste de durabilitate, motiv pentru care hainele confectionate din acest material ar putea fi extrem de rezistente.

Via | Imotormag

Taguri: GTI, Golf, VW, Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru