Volkswagen pregateste Scirocco Bluemotion

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.08.2009
Volkswagen intentioneaza sa largeasca gama Bluemotion cu o versiune diesel a modelului sportiv Scirocco. Coupe-ul va primi cel mai probabil TDI-ul de 1.6 litri si 104 cai putere.

Volkswagen cauta cu disperare sa isi largeasca gama de modele ecologice si pregateste o noua surpriza BlueMotion. De aceasta data este vorba despre un model sportiv al constructorului german, primul de acest gen care se va alatura gamei de modele eficiente.

Este vorba despre Scirocco, coupe-ul care a atras deja o masa mare a publicului. Din primele informatii se pare ca modelul sportiv va primi o unitate diesel de 1.6 litri si 104 cai putere, regasita in acest moment si pe Golf BlueMotion.

Performantele dieselului eficient vor fi amplificate de cateva modificari aerodinamice, de un set de cauciucuri cu rezistenta redusa la rulare si de rapoarte modificate ale transmisiei. Toate aceste revizuiri aduse versiunii standard vor imbunatati valorile consumului si ale emisiilor.

Brandul ecologic al constructorului german va face loc in viitor si unor versiuni eficiente ale modelelor Passat CC si Tiguan, insa momentan nu se stie pentru ce motoare diesel vor opta nemtii.

via | Autocar

Comentarii (8)

  • volks-vagon scircoco
    NESIMTIRE VW
    maaaaaare contributie a adus volkswagen la protectia mediului!
    ce o sa imbunatateasca ei calitatea aerului cu alea 3 Scirocco Bluemotion care o sa se vanda !
    mai, mai... cum se gandesc ei la toate... numai la pret nu se gandesc... nesimtitii !!!
    9 12
  • Stelian_Opincariu
    Megane coupe 3 da lectii la orice VW!
    8 19
  • Patetic...
    @Stelian_Opincariu
    Prietene, esti patetic... m-am uitat putin prin ce scrii tu pe-aici (http://www.automarket.ro/club/profil/Stelian_Opincariu/)... mi-e mila de tine, asta e toata bucuria vietii tale, sa stai si sa comentezi pe automarket din spatele calculatorului, nu? Trist...
    11 1
  • BlueMotion
    Sa inteleg ca BlueMotion este varianta juganita a masinilor de la VW.
    1.6 pe Scirocco? Aberatie pentru fraieresteni!
    4 3
  • Etienne
    Scorocco economic
    Cand vine vorba de Bluemotion important este consumul, sper la 5,5l / 100 km (real); iar un diesel cu peste 100 cp nu e chiar o martoaga (la drumurile romanesti e absolut suficient). Iar cand arata ca Scirocco e cu atat mai bine. Sigur ca tuturor ne place sa ne jucam de-a Michael Scumacher, cu multi cp sub picior; dar uite si cate tampenii produc aia care fac treaba asta, nu la PlayStation cum ar fi normal, ci pe strada. Asa ca, daca nu ai un circuit unde sa te destrabalezi in voie cu sutele de cai putere ai masinii, nu are rost sa-ti iei asa ceva.
    3 2
  • lol
    si ce ai vrea, sa dea faliment ca asa vrea pla ta? un 1.6 diesel de peste 100 de cai e excelent pt condus relaxat si economic. e o masina care arata superb si care va consuma putin. teoretic, o super idee, dar pentru populatia majoritara din romania, preponderent manelista si/sau cocalara, e o aberatie...
    stati calmi, n-au treaba nemtii cu voi ... stati la coada vacii in continuare...
    1 0
  • romani idioti
    ba natarailor nemtii fac masinile in functie de clasele sociale si factori psihologici care pot influenta vanzare une i masini intr un anumit segment ducet i va dracu i in america daca vreti 800+ cp ce idiotii
    1 0
  • Cologne
    @Stelian_Opincariu
    Doar commenturi de ''specialist'' din partea ta. Daca tu compari Megane 3 coupe cu Scirocco, iti meriti Loganul din fata blocului.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru