Volkswagen Scirocco poate fi admirat la FIA GT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.08.2008
Romanii vor putea sa faca cunostinta cu noul Scirocco incepand de maine in showroom-ul amenajat in parcul Izvor.

Bucharest Challenge isi va deschide portile oficial maine, primele antrenamente ale bolizilor urmand sa incante publicul adunat in fata Casei Poporului inca din zorii zilei.

Cursa FIA GT de la Bucuresti va gazdui insa si o altfel de premiera, la fel de importanta, in parcul Izvor. Aici Volkswagen urmeaza sa dezchida un showroom mobil unde vizitatorii vor putea admira in premiera nationala noul Volkswagen Scirocco, sportiva germana care a facut deja furori pe continentul european.

Showroom-ul constructorului german de automobile va marca si prezenta a alte doua modele importante, Passat CC si Multivan PanAmericana, care se vor alatura noului Scirocco in standul special amenajat.

Comentarii (4)

  • serban
    Das Auto !!!
    Masina este superba, desi sigur se vor ridica fanii "frumusetilor" latine care vor spune ca germanii nu stiu sa faca masini frumoase si ca Scirocco este sub nu stiu care Megane, Bravo, 308 au C "124".
    0 0
  • ba nu
    ei bine te inseli. :) masina e foarte frumoasa chiar daca imi place megane hatchback (inainte de facelift) si alte masini latine.
    0 0
  • despre masini frumoase
    Serban: problema este vice-versa, voi astia care jurati numai pe nemti aveti impresia ca sint si frumoase masinile lor. Din pacate, foarte putine masini germane sint si realmente frumoase... Nu cred ca zice cineva despre o masina frumoasa ca e implicit mai buna, e vorba doar de aspect. Dar, ma rog, gusturile nu se discuta.
    0 0
  • mai-mai
    Dintre toate masinile , tocmai pe asta ati gasit-o !? Oare va plateste cineva ?! Reclama mascata ?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru