VW Golf 6 Cabrio se va lansa in 2010

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.08.2008
Volkswagen a anuntat faptul ca versiunea cabrio a lui Golf 6 va imprumuta elemente de la Audi A3 Cabrio si se va lansa in 2010.

Esential

2010 este anul lansarii lui VW Golf Cabrio

La exact o saptamana de la prezentarea primelor fotografii oficiale cu cea de-a sasea generatie a lui Volkswagen Golf, constructorul german arunca deja o bomba pentru fanii marcii: Golf 6 Cabrio va fi lansat in 2010.

Versiunea cu acoperis retractabil a hatcback-ului de clasa C de la Volkswagen va imprumuta sistemul mecanic de deschidere de pe Audi A3 Cabrio, inginerii germani urmand sa lungeasca insa acoperisul pentru a se potrivi pe profilul lui Golf. Pretul viitorului Golf Cabrio se va situa in gama VW intre Beetle Cabrio si Eos, un oficial citat de Automotive News declarand ca modelul Volkswagen "va pastra o distanta respectuoasa" fata de versiunea de baza a lui A3 Cabrio.

Volkswagen Golf 6 va fi asamblat la uzinele VW din Wolfsburg si Mosel, aceleasi situri de productie in care se va naste versiunea hatch a lui Golf 6.

via | Automotive News
foto | Motor Authority

Comentarii (2)

  • ce chestie
    pana acum din cate stiu eu toate generatiile de golf au avut versiune cabrio.sunt curios de ce nu si golf 5...
    0 0
  • Nici
    Nici GOLF 2 nu a avut versiune cabrio
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru