Wald a creat un kit de tuning pentru BMW Seria 5

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 05.10.2009
In urma cererii ridicate pentru pachetul Wald pentru BMW M5 E60, tunerii germani au creat un kit de tuning inspirat din acesta pentru versiunea standard a lui BMW Seria 5.

Tunerii de la Wald International au creat un pachet de tuning pentru BMW Seria 5, care este inspirat din aspectul lui M5 E60. Kit-ul de tuning este inspirat de pachetul celor de la Wald pentru modelul M5 E60 si ofera un pachet estetic complet, alaturi de o evacuare sport.

Designerii Wald i-au oferit lui BMW Seria 5 un set de bare de protectie noi, un spoiler discret pentru capacul portbagajului, o pereche de oglinzi aerodinamice si un set de jante Mahora, disponibile pe 19 si 20 inch. La nivelul performantelor, pachetul Wald International nu ofera nimic in plus fata de standard.

Cei de la Wald ofera acest pachet inspirat din cel pentru BMW M5 E60 din cauza faptului ca au primit un numar ridicat de cereri pentru pachetul respectiv. Cererea ridicata pentru acel pachet i-a facut pe germani sa creeze acest pachet special pentru Seria 5, care nu include anumite elemente create special pentru M5, dar ofera un aspect similar.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (2)

  • ouch...!!!
    0 0
  • culoarea......
    e superba.
    In rest arata bine asa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru