Asa va arata viitorul Volkswagen Beetle?

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.09.2008
In 2010 noul Volkswagen Beetle va debuta cu un look mai sportiv si mai atragator chiar si pentru publicul masculin.

Privit intotdeauna ca o legenda, Volkswagen Beetle se pregateste sa ii ureze bun venit noii generatii, asteptata de publicul larg sa debuteze undeva la mijlocul lui 2010. Jurnalistii de la AutoExpress s-au grabit sa anticipeze modul in care va arata viitorul Beetle si au creat o interpretare digitala a "broscutei", respectand designul traditional Volkswagen dar si tendintele din acest domeniu.

Potrivit unor informatii neoficiale, Volkswagen isi doreste sa schimbe imaginea viitorului Beetle si sa transforme modelul intr-o interpretare mai masculina si mai atragatoare. Aceleasi surse afirma ca viitorul Beetle, spre deosebire de Mini, se va putea diferentia clar de vechea generatie in materie de design interior si exterior.

Volkswagen investeste, se pare, sume importante in dezvoltarea noului Beetle pentru ca tinteste o revenire in forta. Nemtii isi doresc ca noua generatie sa depaseasca in popularitate actualul model si sa redevina o legenda, asemeni vechiul Kafer din 1938. De aceea designerii grupului VW vor incerca sa inzestreze noul Beetle cu un look mai sportiv, atragator si pentru publicul masculin, tintind astfel o relansare a vanzarilor.

via | AutoBlog

Comentarii (7)

  • Cum adica?!?
    Arata ca vechiul Beetle! Noul Golf arata ca vechiul Golf! WTF? Designerii de la VW ori sunt cei mai lenesi din lume ori cineva i-a dat afara pe toti si a pus-o pe femeia de serviciu sa se ocupe de look-ul masinilor...
    0 0
  • bogdan mirica jr
    alo! un lock mai sportiv? sau un look
    Catre redactia "copy and paste" de la Automarket! Chiar nu este material in care sa nu strecurati o greseala sau informatii eronate. Revizuirea textelor nu face parte din atributia voastra? E o chestie de imagine la urma urmei. Se vede ca nu aveti placerea lucrului bine facut. Good Lock, a nu Good Look, a nu Good Luck....cam asa suneti si voi. Bafta caligrafilor din redactia copy and paste all.....
    0 0
  • pt bogdan mirica jr
    Multumim pentru observatie!
    Daca ati fi avut insa bunavointa sa cititi si restul textului ati fi observat ca cuvantul "look" este scris corect si nu eronat ca in sapou. A fost o eroare din cauza "vitezei" pe care va multumim ca ne-ati semnalat-o.
    Good Luck!
    0 0
  • ati inteles gresit
    masdina asta care ati vazuto in imagine nu se va face ii doar o imagine facuta de cei de la automarket dupa spusele celor de la vw . daca ati citit textul ati fii observat ca este vb sdepre o alta amsina care va arata mult mai sportiva si mai masculina , va fii shimbata total fata de vechea generatie!!!
    0 0
  • sorry
    scuze ptr gresalele de ortografie!!
    0 0
  • alinpatratanu
    viitorul.vww.beetle.coupe
    pare.mai.frpmos.decat.vechiul.model.precedent.si.este.intrt-un.adevar.mai.mare,la.lugime.decat.vechiul.model.precednt.aasta.zic.si.eu.prieteni
    0 0
  • alinpatratanu
    .viitorul vw.beetle.coupe
    pare.mai.frumos.decat.vechiul.model.pare.si.mai,mare.decat.vechiul.model.in.lugime.asta.zic.si.eu?prieteni.si.cu.adevarat.va.fi.lansat.in.2009/2010.asta.am.auzit.la.mondo.auto
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru