Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc pe PlayStation 3

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.09.2009
Conceptul Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc pe PlayStation3. Jocul Vertical Run va fi gratuit si va fi lansat in decembrie.

Noul concept Audi e-Tron va fi prezent intr-un joc video pentru consola Playstation 3. Mai exact, jocul Vertical Run va fi unul dintre putinele jocuri care va beneficia de noul concept electric de la Audi. Jocul Vertical Run este disponibil din luna decembrie si este gratuit. Noul joc le va oferi o experienta arcade jucatorilor, iar acestia vor trebui sa culeaga cat mai multa energie pentru a merge cat mai repede, iar scopul este sa evite accidentele.

Audi e-Tron a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt sub forma de concept si este echipat cu patru motoare electrice, care propulseaza toate cele patru roti si dezvolta 313 CP si ofera un cuplu motor de 4.500 Nm. Publicul de rand va putea experimenta virtual performantele acestui model, printre care putem enumera o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru