AutoLabo a creat un pachet estetic pentru Toyota Prius

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.12.2008
O casa de tuning din Japonia a creat un pachet estetic pentru hibridul Toyota Prius.

Cine a spus ca hibridele nu pot fi modificate? Japonezii de la AutoLabo au creat un pachet estetic pentru Toyota Prius. Conform declaratiilor niponilor, kit-ul mareste aerodinamicitatea modelului.

Pachetul contine bare de protectie si praguri laterale gandite sa ofere un coeficient aerodinamic mai bun si totodata un aspect mai interesant lui Prius. Bara fata are o priza de aer supradimensionata, precum dar si doua proiectoare.

Partea laterala este marcata de panourile care mascheaza rotile din spate, amintind de modelele Citroen din anii ’60. Bara spate a primit un difuzor de aer integrat, vopsit in negru, pentru a completa eleronul amplasat pe luneta.

Japonezii de la AutoLabo ofera si un kit de suspensii care micsoreaza garda la sol si fac noile jante ale lui Prius sa se integreze mai usor in design-ul masinii. Pentru moment, pachetul este disponibil numai in Japonia.

Via | CarDomain

 

Taguri: Prius, Toyota

Comentarii (3)

  • greseala
    precum dar si????? ce inseamna asta?
    0 0
  • cam tarziu
    s-au trezit si ei sa modifice prius chiar inainte de schimbarea de generatie ...
    0 0
  • toteu
    sincer.. un mare LOL ca aspect :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru