BMW pregateste noul X4

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.10.2008
Dupa lansarea lui X6 si prezentarea lui X1 Concept, BMW pregateste alta bomba in gama X: crossoverul X4.

BMW isi extinde gama de modele. In cursul acestui an, bavarezii au lansat modelul X6, urmat de lansarea lui X1 Concept la Salonul Auto de la Paris.

Pe langa acestea, BMW va lansa si noul X4. Modelul X4 va aparea in cursul anului viitor si se spune ca va prelua elemente de design de la X6. Avand in vedere acest aspect, X4 va arata, cel mai probabil, ca un hatchback mai inalt.  

Platforma tehnica pe care o va folosi X4 nu este clara inca, aceasta putand fi preluata fie de la X6, fie de la Seria 3. Conceptul X1 si modelul de productie X3 sunt ambele bazate pe platforma lui BMW Seria 3, X1 fiind cu doar 11 centimetri mai scurt decat X3.

Scopul celor de la BMW prin lansarea acestor modele este de a deveni producatorul cu cele mai mari vanzari din segmentul sau de piata. Viitoarele X1 si X4 vor reprezenta alternative care sa ridice coeficentul vanzarilor marcii bavareze.

Modelul din fotografie reprezinta viziunea unui designer in privinta aspectului lui BMW X4.

Via | Autoblog

Taguri: BMW, X1, X4, X6, xDrive

Comentarii (32)

  • dudu soferu
    X4
    Arata de parca ar fi avut un accident
    0 0
  • Mini-romanu'
    Designer papagal
    Conceptul e de 2 lei insa va prinde la manelisti.
    Oricum bmw va scoate ceva mult mai de soi decat a desenat un fraier!
    0 0
  • cosmin
    si la anu scot x2 si poate x7 si sa nu uitam de x 8,9,10. se preconizeaza noua serie 0 si in viitor seria -1,-3,-5,-7.deja asta e prostie. firma serioasa au dat-o si astia in balarii....
    0 0
  • _)_ la tampiti...
    vorbiti ca prostii...
    Toti idiotii in ziua de azi cand nu au ce face se apuca si vorbesc sa nu adoarma si pe unde nu trebuie....bai idiotilor daca nu va permiteti un BMW nu mai comentati k papagalii k vai ce prosti sunt astia de la BMW!!! Aia castiga intr-o luna cat castigati voi intr-un an, imbecililor, si nu sunt pusi acolo de prosti sunt sigur de asta!!! Pun pariu ca daca v-ar oferi cineva maine un BMW sigur nu l-ati refuza si NU ATI MAI FACE ASTFEL DE COMENTARII!!! Asa k mai bine vedetiva de mamaliga voastra akolo si nu mai vorbiti aiurea, mai ales de o asa firma respectata in toata lumea, PAPAGALILOR!!!
    0 0
  • ALX CT
    [OFF-TOPIC]@de _)_ la tampiti... las'o mai moale ca fiecare are dreptul sa isi exprime opinia dar nu in halul asta ca tine.hai sa nu trecem limita bunului simt.

    [ON-TOPIC] Interesant model sper sa i'l scoata pe piata,banuiesc ca e totul facut cu cap de scot inca un X.Sunt curios cum o sa arate in final "Modelul din fotografie reprezinta viziunea unui designer referitoare la imaginea lui BMW X4"

    Va salut
    0 0
  • X4
    Pare mai reusit decat X6,care e o "vomitatura" de masina.Oricum slabe sanse sa intre in prodcutie de serie.
    0 0
  • URAGANU
    Realitatea...
    Viata bate Filmu. In realitate toate sunt diferite :) Cu siguranta BMW nu va lansa ceva pe piata pana nu-si va strange parerile soferilor si opiniile lor. Asa face o companie respectabila, intai intreaba si propune, pe urma dezbate si aproba. Sunt sigur ca va avea succes ca mai toate modelele BMW. Oricum calitatea primeaza in aceasta companie, deci ne asteptam la lucruri frumoase.
    0 0
  • florin63
    asta e un crossover? hm, am vazut ieri in showroom noul volvo xc60. aia masina!
    0 0
  • plumbiX
    hmm
    Deja o dau de garduri cu X-urile. Dar o sa fie cumparata in draci la noi in tara de fotbalistii mancatori de seminte. :)
    0 0
  • ati vrea voi
    COMENTATI CA FRAIERII CA NU VA PLACE...SI IL VISATI NOAPTEA...E SIMPTOMUL CELUI CARE DORESTE SI NU POATE AVEA UN LUCRU:))))
    0 0
  • alo papagalule
    pt ala cu papagalii
    tu esti fraier ma boule ca accepti toate gunoaiele.crezi ca daca scrie bmw pe ea trebuie sa fie si frumoasa si buna?platesti doar firma ca de fapt lasa de dorit multe modele de la bmw parerea mea si nu te poti caca in gustul meu...mi-ar placea si mie un bmw din asta nou intr-adevar.sa mi-l dea moca si l-as vinde mai departe la un fraier ca tine ce pune botu si mai bine mi-as lua un mercedes second la banii aia decat un gunoi ca asta ce vor sa-l scoata.vorba unuia de mai sus astea vor prinde bine la manelisti...uita-te la un mercedes ,audi sau chiar vw si vei vedea ca modele lor sunt mult mai interesante si unele la mai putini bani decat tentativele astea de masini si nu zic aici ca ar fi proaste dar ca forma sunt de toata jena astea noi...modelele vechi sunt de sute de ori mai frumoase ca multe alte marci dar mai nou vad ca tot mai urate le scot in comparatie cu altele!parerea mea!cius
    0 0
  • xsvenx
    jenant
    mai usor fratilor...mai ales ala care e "fan" bmw si injura pe "nepriceputi"...
    eu nu mias da masina pe nici un bmw, nici macar pe m3...poate doar pe m5...

    deci am vazut un x6 de aproape, si intr-adevar, pot sa zic ca mie unul nu-mi place....
    nu-i vad rostul...
    e un coupe inaltat, penibil...

    x3 e urat rau, x1 si x4 ce sa zic...masini cretine, scoase degeaba...n-au decat sa faca de la x0 pana la x99...

    si tot asa cu seriile 1, 3, 5, 7...sa scoata si serii pare, 2, 5, 6, 8...

    sa vina apoi falimentul!
    ca acum, cu criza asta economica, abia daca o sa isi mai vanda modelele actuale...
    opel inchide fabrici, sau pardon, declara somaj tehnic si trimite oamenii acasa, ford la fel...

    o sa le vina timpul si celor de la bmw...
    tendintele din industria auto sunt jenante...
    porsche scoate suv si model cu 4 usi, lamborghii la fel...

    toti fac prototipuri "ecologice", dar prea putine concepte sunt materializate!
    o sa vedeti voi, mai ales cu criza asta, unde o sa ajunga bmw si altii ca ei...

    numa bine
    1 0
  • ...
    cui ii place si poate , sa si cumpere, cine nu , nu mai comentati degeaba ca schimbati nimic
    0 0
  • ala micu
    =))
    ce banana de masina:))clar ca va fi condusa numai de urangutari si maimute=))
    0 0
  • pffff....
    99.9% din cei care viziteaza siteul nu au bani sa isi cumpere un BMW, ei detin cel mult logan (nu mai zic de permis auto) asa ca......oricum toata lumea are dreptul la libera exprimare.
    0 0
  • de la ovy
    bmw
    dati_mi mi_e un bmw si numai faceti pe desteptii de preferinta m5
    0 0
  • pt cei care vor cumpara acest minunat carucior, BMW inseamna clar Big Money Wasted =))
    0 0
  • raluca
    bmw x4
    mie-mi place.....frumoasa masina!
    0 0
  • dingding
    mie imi place ... l'as lua....
    0 0
  • soferul
    desteptilor
    Masina chiar arata bine si stim cu toti ca BMW chiar este marca care stie sa isi lase aprenta si la design si ce tine de interior. Asa ca comentarile aiurea sunt de prisos care nu isi au rostul. Nu degeaba se afla in top 10 masini in lume...
    0 0
  • se pare ca fan-boy(ii) de la bmw s-au enervat si lasa comentarii pup-in-cur-iste pe aici, de parca ar repara cu ceva imaginea degradanta a desingului bmw-urilor
    0 0
  • scrie fiecare cum stie mai bine
    fratilor, cum puteti sa scrieti ca x6 e naspa, sau ca x4 va fi o bomba nasoala? ori sunteti copii de maxim 14 ani, ori saraci si muriti de ciuda. eu personal nu-mi perimit o asemenea masina, dar imi masor cuvintele cand scriu ceva.
    0 0
  • Vai de steaua voastra ...
    Vai de steaua voastra
    Un BMW M5 pe toata masinile voastre de manelisti cu unghia in gat...auzi tu cum sa zici ca ma ai vinde un BMW sa cumperi un mercedes la mana a 2-a...trebuie sa fii prea prost...eu vb din punct de vedere al unu cunoscator ...am un bmw si sunt foarte multumit...fiabil, consum putin, design 10/10(atat ext cat si int) performante...super ok..deci e o masina perfecta..si credeti-ma ca nu-s numai eu de aceasta parere...nu va sfatuiesc sa va luati un BMW decat daca aveti bani sa-l intretineti..piesele...care de altfel cad ffff greu sunt si fff scumpe...de cele mai lulte cazuri sunt comandate direct de la uzinele din germania...pace
    0 0
  • comentarii
    Lucrul care-l remarc intotdeauna cand citesc comenturi la stirile care au legatura cu marca BMW este vocabularul 'bogat' al fanilor acestei marci. Nu degeaba se zice ca majoritate tiganilor si manelistilor au BMW, lucrul aceste este confirmat zi de zi:). Si eu sunt fan al noului M3 dar intotdeauna imi sustin un punct de vedere legat de masini in mod civilizat, lucru care pentru unii este greu de atins.
    0 0
  • vad ca si pentru tine..nu ai putut sa nu te abtii sa zici ca esti fan noului m3.
    - tot timpul se face legatura intre banii oamenilor si masini. mai bine neam rezuma la masini.
    ca manelistii nu stiu ce..au bmw...da ceai vrea sasi ia la cati bani au?? logan?
    mai bine sar muta in comunitati si sasi faca orase de aur si masini unicate...numa sa nui mai vad!
    -dar si eu sunt fan seria 5 de la 530d pana la M5 care cred ca este "probably one of the best car in the world"
    sper sa ajung macar sa conduc una.
    1 0
  • mai-mai
    Ce aveti cu limba romana de o kinuiti asa? Vai-vai !Masina asta imi aduce aminte de Dacia Sport......
    0 0
  • liniste
    comentati despre un bmw doar dupa ce conduceti unul, pun pariu ca dintre voi multi nici macar nu ati vazut un X6 in realitate ....dar sa mai dati o tura cu el........asa ca liniste
    astia fac masini sport nu camioane , microbuze etc
    0 0
  • acelasi bmv
    de zeci de ani masinile au tot 4 roti iar unii se cearta in continuare din interese sau pur si simplu din prostie.
    Daca BMW scotea rotile din standard eram de acord sa se iveasca discutii pro si contra ...sa o faca cu perna de aer ..de exemplu.
    Asa ..precum zicala : "prostimea latra BMW-ul trece ....."
    0 0
  • de mine
    pt necunoscatori
    sa va spun eu cum sta problema cu bmw eu am o firma forestiera si intamplarea face ca din parcul meu auto sa fie si 7 masini x5 nu vreau sa va descurajez dar in comparatie cu alte masini folosite in firma x 5 e un model destul de costisitor spre exemplu numai un schimb de cauciucuri este in jur de 6000 de ron placutele de frana in jur de 1000 de ron si asa mai departe am si alte masini cum ar fi octavia ,superb smd la care costurile sunt mult reduse fata de bmw ca si masina personala am un cayenne care si el e mai ieftin decat x5 deci .............ramane sa intelegeti ce vretidin ceea ce am spus eu.si nu sunt fan al niciuneia din firmele de mai sus a fost doar intamplarea si oferta care s a ivit.
    sa aveti o zi buna
    0 0
  • Forestierul ratat
    ptr cunoscator
    Da ai 7 x5 pentru padure??? si tu ai un Porshe mai eften ..hai marsh ..
    0 0
  • xsvenx
    forestierul 2
    forestierule ratat, omul probabil sa refetit la intretinere ca fiind mai ieftina la cayenne, nu la pretul masinii...

    numai bine
    0 0
  • Opinie...
    Nu inteleg de ce va tot impungeti atat. Gusturile nu se discuta. Eu ii inteleg pe manelisti ca-si iau masini ”tari”. La cati bani au pot s-o faca. Problema e ca dau cu aur sau tinichea pe ele, au culori ciudate s.a.m.d. Eu daca as avea bani mi-as lua ceva exclusivist sa ma bucur doar eu si alti 2-3 sute de senzatiile oferite.
    Ii inteleg si pe fotbalisti. Ei sunt mai aparte decat ceilalti macar la capitolul constitutie si performanta atletica. Atunci e normal sa nu-si cumpere o masina ca a unui burtos. S.a.m.d. Alegerea unei masini tine de zeci de criterii.
    Mie unul imi plac ultimele creatii BMW.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru