BMW Seria 3 cu ampatament mărit: primele imagini şi informaţii oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.04.2012
BMW a publicat primele imagini ale noului Seria 3 cu ampatament mărit. Modelul, primul derivat al sedanului de clasă medie, este mai mare cu 11 cm decât varianta standard şi se va vinde în China.

Esential

11 centimetri este diferenţa de lungime dintre varianta standard şi cea cu ampatament mărit a noului Seria 3.

În vreme ce toată atenţia presei este concentrată către Salonul Auto de la New York, BMW anunţă o nouă premieră, programată pentru Salonul Auto de la Beijing. Este vorba despre varianta cu ampatament mărit a noii generaţii Seria 3. modelul va fi expus la salonul din China în perioada 23 aprilie-2 mai şi va măsura cu 11 centimetri mai mult decât varianta standard.

Modelul este unul creat special pentru piaţa din China, mare amatoare de sedanuri cu ampatament mărit. Seria 3 Li se va alătura fratelui mai mare Seria 5 LWB, care se vinde deja în Ţara Marelui Zid. Cu o lungime de 4.73 metri şi un ampatament de 2.92 metri, noul Seria 3 LWB oferă pasagerilor spate mai mult spaţiu la nivelul genunchilor şi a gambelor. Pentru asta, noul derivat a primit o serie de portiere spate mai mari şi o linie ceva mai alungită a caroseriei în dreptul montantului C.

Gama de motorizări va fi compusă din propulsorul 2.0 TwinPower Turbo, instalat pe versiunea 320Li (184 de cai putere) şi 328 Li (245 de cai putere).

Nu putea lipsi nici motorul TwinPower Turbo de 3.0 litri, ce va oferi 306 cai putere pe versiunea 335Li. Pentru toate opţiunile de motorizare, BMW va oferi transmisia automată cu opt rapoarte.

De producţia noului Seria 3 cu ampatament mărit se va ocupa uzina chineză din Shenyang.

via l autoblog

Comentarii (10)

  • tare!fanii bmw plang ca nu pot beneficia si ei de ea:)))
    inca o palma data celor care inca cred,ca chinezii sunt prosti si stiu sa faca doar copii! uite asa transforma ei bmw-ul si cu mare succes!
    7 11
  • Doar chinezii pot cumpara un seria 3 atat de lung, ce rost are sa mai cumperi seria 3 cand poti lua seria 5 daca vrei un Bmw mai mare, in afara de faptul ca este mai ieftin asa, ii strica tot farmecul ampatamentul marit, astept si seria 1 versiunea long
    20 3
  • Arata aiurea,nu mai are acea linie sportiva.
    13 3
  • @dan_grc
    Exista si seria 5 cu apartament marit pt ei. Am vazut 3 teste la reviste si emisdiuni auto cunoscute unde seria 3 este mai buna ca A4 si C klase.
    8 1
  • Kink
    Don't mess with the Hofmeister Kink.In rest... daca piata cere...
    3 1
  • Arata superb. Un seria 3 normal arata demential dar unul mai mare. L-am vazut deja pe strada este o minunatie de masina.
    3 6
  • serie 3
    Asa au rezolvat problema cu spatiul din spate.

    Oricum masina arata DEMENTIAL, cu sau fara aia 11 cm..
    Oare pt varianta asta se poate alege propulsia sau xdrive?
    3 2
  • AndreiRN
    Made in China
    Acuma pot incapea 5 chinezi in spate si 3 in fatza.
    12 0
  • bmw made in China!superb...
    5 2
  • ioi
    bmw intotdeauna aduce ceva nou in modelele sale si au stiut mereu sa se adapteze cerintelor ,pana la urma mai scurta sau mai lunga e tot o bijuterie auto
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru