EXCLUSIV: BMW X1, primele poze spion

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 19.10.2008
Automarket va ofera, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii-spion cu versiunea de serie a viitorului BMW X1.

BMW pregateste asiduu in aceasta perioada modelul care va completa oferta constructorului bavarez in gama X. Dupa X5 si X3, germanii se vor orienta in scurt timp spre clasa compacta a SUV-urilor, urmand sa lanseze pe piata, anul viitor, modelul X1, o optiune interesanta pentru fanii modelelor de oras cu fata de masini de teren. Dupa ce la Paris am asistat la dezvelirea conceptului din care va iesi modelul de serie, X1 a inceput sa fie testat la Nurburgring, acolo unde l-au surprins fotografiile spion pe care Automarket vi le prezinta in exclusivitate pentru Romania.

Versiunea finala a lui X1 va imparti platforma de productie cu MINI Crossman. Diferentele de design vor fi insa evidente, X1 urmand sa imprumute liniile stilistice cunoscute ale gamei BMW. Astfel, daca stopurile par preluate direct de pe actuala Serie 3, grila frontala urmeaza sa fie imprumutata de la stilatul Seria 7 de ultima generatie. Foarte interesant este faptul ca, din ceea ce se observa in imaginile spion, blocurile optice frontale vor avea forme noi, angulare, neintalnite in gama pana acum.

Din profil, linia plafonului curge in stil coupe spre spate, amintind de imaginea dinamica a lui X6.

Ca dimensiuni, noul X1 se va plasa in zona actualului Toyota RAV4, motoarele urmand sa fie, cel mai probabil, cele utilizate de BMW in gama Seriei 1. Versiunea de serie a viitorului SUV compact german va fi prezentata, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Detroit, din ianuarie 2009.

[poll]128[/poll]
Taguri: BMW, Crossman, Mini, X1

Comentarii (11)

  • Misto
    E marfa.
    0 0
  • Arata bine din cate se vede sper sa depaseasca asteptarile tuturor
    0 0
  • MEGALODON
    CE_I SONDAJUL ASTA????
    E o caroserie de bmw asemanatoare cu seria 1 si X5, o corcitura, ca d'aia-i zice si X si 1. Pana acum e colorata, o sa vedem mai tarziu cum o sa arate, dar voi ....cu sondajul asta...''Credeti ca viitorul BMW X1 va egala succesul de piata al lui X6?''....sunteti beton...furati publicul OTV-ului:)))
    0 0
  • DEMOnick
    La prima vedere...
    Este mai urata decat un Sandero.
    0 0
  • ...
    ce vedeti voi marfa la tinicheaua asta? vopsita in zece mii de dungulitze. Sa nu va ganditi ca daca e BMW este si buna. S-o vedem, s-o testam si pe urma vb...
    0 0
  • andrei
    pentru yanu
    pana ajungi tu sa testezi asemenea masina mai scoate bmw-ul vreo 3-4-5 modele si pentru informatia ta,masina este colantata,sa mascheze liniile caroseriei,nu este vopsita.
    0 0
  • haha
    hahahhaha yanu esti praf ma baiatule .hahah auzi dungulitze =))
    0 0
  • bai mai lasatima cu sandero logan ce asta ? cazane patriotice vai mama lor de masini comuniste
    0 0
  • fane viteza
    bmw x1
    nu va grabiti cu criticele gen sandero dungulite (colantata pentr-u mascarea formei lui ) dupa ce al testam sa comentam orcum este cale lunga pana acolo
    0 0
  • florin mfc
    nota 10
    cel mai bun suv aparut nota zece pentru el
    0 0
  • emylush
    nota 7
    pare frumos la prima vedere dar cn stie ce
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru