Felipe Massa a primit un Fiat 500 personalizat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.01.2008
Pilotul de Formula 1 a echipei Ferrari, Felipe Massa, a primit din partea Fiat un exemplar 500 atent personalizat.

Esential

120 de cai putere ofera versiunea care i-a fost oferita pilotului Felipe Massa.

Micul Fiat 500 continua sa cucereasca tot mai multi clienti celebri, cel mai nou posesor al modelului italian fiind pilotul Scuderiei italiene Ferrari, Felipe Massa. Brazilianul a primit cheile unei versiuni 500 de 1.4 litri si 120 de cai putere, astazi la Monte Carlo.

Sa nu va inchipuiti insa ca este vorba de o versiune de serie, Fiat Powertrain Racing, divizia responsabila de design, cercetare si dezvoltare, a constructorului italian, preocupandu-se cu atentie de personalizarea micului model.

Exemplarul care i-a fost livrat pilotului Ferrari este embosat cu semnatura acestuia pe pragurile usilor, dispune de trapa electrica Sunroof, jante de 16 inch din aliaj cu etriere rosii, vopsea alba perlata si o tapiserie din piele de culoare maro.

Noul Fiat 500 nu este singura "masina de serviciu" a pilotului Felipe Massa, brazilianul primind cu ceva timp in urma, din partea Scuderiei italiene, cheile unui Ferrari 599.

Taguri: 500, 599, Ferrari, Fiat

Comentarii (1)

  • deeta personalizat
    ce are ???? ... oglinzile cromate ... jante ... shi un filtru de aer la motor .. shi gata ... :)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru