Germanii au creat un Hummer H2 de 547 CP

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Inginerii Geigercars au dezvoltat inca un kit de tuning pentru Hummer H2. Modelul dezvolta 547 CP si 763 Nm si este oferit alaturi de un set de jante de 30 inch.

Tunerii de la Geigercars au creat inca un pachet pentru Hummer H2, pe care l-au intitulat Latte Macciatto. Modelul a primit aceasta denumire dupa combinatia de maro si bej in care este vopsit. Cele doua culori sunt prezente si la interiorul lui H2, care a fost imbracat in piele bej si piele intoarsa maro. Contrastul de culoare de la exterior este completat de un set de jante cromate de 30 inch, care sunt imbracate cu anvelope de 315/30. Caroseria nu a fost modificata in niciun fel, singurul element diferit de standard la nivelul exteriorului fiind cele doua evacuari finale, care pot fi observate sub bara din spate.

Motorul V8 al lui Hummer H2 a fost supraalimentat cu un compresor mecanic si dezvolta acum 547 CP si un cuplu motor de 763 Nm. Performantele acestui model sunt chiar impresionante, acceleratia de la 0 la 100 km/h fiind realizata in 6.9 secunde, pe cand viteza maxima se ridica la 228 km/h. Caii putere suplimentari sunt struniti cu ajutorul unui set de frane Brembo, iar sasiul este mai ferm gratie unei suspensii imbunatatite si al unor stabilizatoare suplimentare.

Via | WorldCarFans

Taguri: Geiger, H2, Hummer, tuning

Comentarii (6)

  • magarul
    facea biz-biz
    pun ramasag cu oricine ca modelu' asta l-am vazut de vanzare la buticul cu articole pentru kinderi din fatza blocului. Costa 20ROn si era "Made in China". Batteries not included !
    3 1
  • meh
    Coca-caru' perfect.
    8 0
  • Stelian_Opincariu
    stiti cum e..............gusturile nu se discuta, buzunarele la fel,,,,,,,,,decat o franceza mai bine o americana muschiuloasa.......hehe
    2 7
  • ??
    app de ce a spus magarul, si eu pot sa pariez ca am vazut rotile alea la tractoarele facute la brasov, dar macar la alea se incadreaza in peisaj
    1 0
  • la toate astea as pune pariu ca la consum depaseste tractorul :)))
    0 0
  • de fapt e o...
    e o carutza tunata, la care au pastrat rotile "originale" iar coviltiru` lau acoperit cu cositor si pe ritmuri de manea, nu-ti mai trebuie nimik....
    pun pariu ca-i vorba de vreun turcalete cocalar...(stiu ca-i un pleonasm)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru