Honda lanseaza Civic facelift - sedan si hibrid

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Clientii europeni ai japonezilor de la Honda vor putea achizitiona versiunile restilizate ale lui Civic sedan si hibrid.

Honda a mai pregatit inca o premiera pentru Salonul Auto de la Paris. Dupa ce a anuntata ca va prezenta conceptul hibrid Insight, Honda incearca sa capteze tot mai mult din potentialii cumparatori ai lui Prius prin introducerea versiunii facelift a hibridului derivat din Civic. De asemenea, Honda va aduce in Europa si versiunea restilizata a lui Civic sedan, dupa ce restilizarea ambelor modele a fost lansata initial in Japonia.

Producatorul nipon nu a modificat semnificativ aspectul lui Civic, remarcandu-se in principal noul spoiler fata care denota mai multa agresivitate, blocurile optice fata si spate redesenate si noile jante din aliaj. Honda va ma introduce in premiera in Europa, odata cu faceliftul lui Civic, si noua transmisie automata i-DTEC pentru care se va putea opta la configurarea tuturor modelelor Honda cu motorizarea diesel i-DTEC de 2.2 litri, fiind si unicul propulsor cu care poate colabora datorita faptului ca a fost proiectata special pentru acesta.

Via | Carscoop

Taguri: Civic, Honda, Prius, Toyota

Comentarii (7)

  • TOKYODREAM
    da
    super-draguta !
    0 0
  • mda
    STIU , JAPONEZII FAC , DE MULTA VREME , CELE MAI GROZAVE MASINI...........Hegemonia asta devine iritanta !
    0 0
  • Japonezii fac din tot deauna cele mai grozave masini si la preturi corecte nu ca jucariile europene.
    0 0
  • Sharky / Mini-romanu'
    Honda Civic facelift
    Arata foarte bine, se vede ca e o honda ...

    Cat despre cei care comenteaza negativ - ii sfatuiesc sa faca un drive-test cu un Civic si apoi sa posteze!

    Altfel vom avea in continuare comentarii de la detinatorii de dacia care viseaza la nemtoaice sau de la fani (=cu ochelari de cal) inraiti etc. care insa nu au pus piciorul in viata lor intr-o Honda si abereaza p'acilea ...

    Invit astfel la obiectivitate, pentru ca mie in afara de honda civic 5D imi plac si alte masini gen bmw seria 1 coupe 123d, caterham 500RS etc.
    0 0
  • honda
    cele mai fiabile motoare,honda e cu mult peste tdi-urile nemtesti
    0 0
  • Cristi
    Civic
    Reusita masina. Doar e o Honda!
    Numai ca ne aratati in poze exteriorul de la Civic cu interiorul de la Accord. Bine macar ca ati gasit un interior cu "H"-ul pe volan...
    0 0
  • cosmin
    da
    ala e interior de acord, iar versiuna de civic din imagine e versiunea deja existenta!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru