Mercedes CLS, 600 de cai si cristale Swarovski

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.02.2008
WaM a personalizat versiunea de performanta a modelului Mercedes CLS cu cristale Swarovski si fibra de carbon.

Esential

600 de cai este putere maxima a motorului V8, dupa modificarile aduse de WaM.
320 de km/h este viteza maxima a CLS-ului modificat de WaM
175.000 de euro costa pachetul oferit de WaM pentru Mercedes CLS55 AMG.

Desi a primit de curand un facelift, Mercedes Benz CLS nu a iesit din atentia caselor de tuning, care vad in continuare in coupe-ul german un model potrivit pentru accesoriile lor. De aceasta data, de CLS55 AMG s-a ocupat o casa de tuning specializata in crearea jantelor personalizate.

Aceasta reputatie nu i-a impiedicat insa pe mecanicii de la WheelsandMore, pentru ca despre ei este vorba, sa se ocupe cu atentie si de V8-ul regasit sub capota.

Modificarile exterioare raman insa cele care fac diferenta, WaM instaland un nou set de spoilere, fata si spate, cu prize de aer mai mari, insertii din fibra de carbon la nivelul grilei fata si a sistemului de evacuare si un kit care coboara considerabil garda la sol.

Exclusivismul coupe-ului german modificat de WaM este intregit insa de setul de jante cromate, cu dimensiunea de 20 de inch, placate cu sute de cristale Swarowski, care pot fi inlocuite chiar si cu diamante, daca exista clienti cu astfel de pretentii.

Sub capota, mecanicii WaM au reprogramat unitata electronica de control, au inlocuit sistemul de evacuare si filtrele de aer pentru a obtine o putere totala de 600 de cai.

Aceste modificari imprima performante deosebite coupe-ului german, care poate atinge acum o viteza maxima de 320 km/h.

Tunerii de la WaM nu au insa de gand sa se vanda ieftin, intregul pachet de accesorii urmand sa coste 175.000 de euro.

via | MotorAuthority

Comentarii (8)

  • daniromail
    Si ce daca?
    Va dati seama ce de manelisti o sa isi ia masina asta? Si la ce rost diamante sau cristale Swarowski? Ori sef la casa asta de tuning e Costita Ionita?In timp ce multi din ce in ce mai multi oameni mor de foame sau bonlavi de holera sau alte boli, sa vezi un shmeker ca se da cu Mertanu pe langa ei si cristalele Swarowski lucesc in soare... O imagine infricosatoare... Chiar Columbenii o sa isi ia si ei una? Eu unu spun un NU hotarat! Mai bine dau saracilor banii de pe cristale... Tehnic vorbind, masina e OK dar totusi nu imi da pace faza cu jentile si cristalele. Apropo, nu sunt fac Mercedes...
    0 0
  • naspa
    0 0
  • Cristy
    Furturi
    Va dati seama daca vine cu una din asta in Romania si o parcheaza undeva cati saraci vor veni cu surubelnitele in mana si vor scoate cristalele din jante ? Poate negociem sa le luam mai ieftin de la ei !!!!! :-))))
    0 0
  • S-A TAMPIT LUMEA DE TOT...
    Mai bine ar da banii la shrink cei care doresc sa-si cumpere asa ceva si si-ar permite...ar iesi mult mai castigati...
    0 0
  • marius :)
    :D
    cred ca articolu` asta mergea mai bine la rubrica "o lume nebuna" :P
    0 0
  • :)
    da...e ceva...cu toate astea e doar o masina si poate veni un "pilot" pe vreun logan sa iti faca un tuning de toata frumusetea...cat stai cu ea in service?? :))
    0 0
  • misto
    si eu am un cls amg.. si mi se pare prea tare masina..asta .. o bijuterie..pielea e naspa la asta
    0 0
  • silviano
    barfe
    si yo am frate un logan....dar masina asta e prea frumoasa si scumpa pt lumea asta atat de saraca........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru