Mercedes face C-Klasse si E-Klasse hibrizi

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 09.10.2008
Mercedes va lansa in urmatorii ani trei modele hibride:S400 BlueHYBRID, E-Klasse Hybrid si C-Klasse Hybrid.

Esential

299 de CP are modelul S400 BlueHYBRID.
2009 este anul marilor lansari ecologice la Mercedes.

Mercedes anunta o ofensiva puternica pe segmentul de piata al hibrizilor. Trenul de rulare hibrid construit de germani va debuta pe piata o data cu lansarea modelului S400 BlueHYBRID in trimestrul al treilea al anului viitor.

Mercedes anunta o adevarata gama de hibrizi care include versiuni ecologice ale modelelor C-Klasse si E-Klasse. Primul model dintre acestea care va primi un tren de rulare hibrid este E-Klasse, programat pentru lansare la sfarsitul lui 2009.

Viitorul C-Klasse hibrid isi va face aparitia pe piata odata cu viitoarea generatie a modelului. S400 BlueHYBRID propune un tren de rulare mixt, compus dintr-un motor V6 de 3.5 litri si 279 CP si un motor electric cu 20 CP si cuplu maxim de 160 Nm.

S400 BlueHYBRID este primul hibrid de serie echipat cu un modul de baterie litiu-ion dezvoltat special pentru autovehicule. Noul model se anunta o adevarata revolutie in clasa de lux, prin consumul de doar 8 litri la 100 km si emisii CO2 de 190 g /km.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru