Mercedes SL63 AMG IWC, precizie elvetiana

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.05.2008
Mercedes si IWC, un producator elvetian de ceasuri, si-au unit fortele pentru a crea o editie speciala a modelului SL63 AMG.

Esential

300 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge Mercedes Sl63 AMG.
200 de exemplare SL63 AMG IWC vor fi produse de Mercedes.
525 de cai putere se ascund sub capota versiunii mercedes SL63 AMG.

Inainte de a ajunge in showroom-urile din toata lumea, Mercedes SL se bucura deja de o editie speciala, creata in colaborare cu producatorul elvetian de ceasuri IWC.

Constructorul german de automobile si producatorul elvetian IWC nu sunt la prima colaborare de acest gen. In 2004 in urma parteneriatului dintre cele doua companii a luat nastere Mercedes CLS55 AMG IWC Engineer.

Editia speciala de anul acesta a fost dezvoltata pe versiunea de performanta SL63 AMG si va fi limitata la doar 200 de exemplare. La exterior, designul gandit de AMG pentru SL63 nu a fost modificat, singurul detaliu ales sa individualizeze editia speciala fiind vopseaua alba perlata.

Interiorul a primit insa piele nappa in culoarea maro Tobago, insertii de fibra de carbon in consola centrala si in portiere si praguri personalizate cu logo-ul IWC.

Sub capota propulsorul ramane neschimbat oferind aceeasi 525 de cai putere si un cuplu motor de 630 Nm. Multumita acestor resurse impresionante decapotabila poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 4.6 secunde si poate atinge o viteza maxima de 300 km/h.

Viitorii clienti ai editiei speciale SL63 AMG vor primi din partea IWC si un ceas de colectie botezat Grosser Ingenieur, cu carcasa din inox si capac transparent ce dezvaluie mecanismul automatic Pellaton.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • Crysty
    SL
    Reusit noul face-lift pentru SL. Sunt convins ca o sa mai fie si alte editii speciale !
    0 0
  • ok
    noul sl ii mai fain mai sport mai agresiv decat vechiul model mai ales fata dar puteu macar sai schimbe stopurile cas cam vechi ,,puteau sai faca siun backlift mai fain cu stopuri noi la fel si pt bord ceva mai nou,,,...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru