Nissan Juke a înregistrat peste 50.000 comenzi în patru luni

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.10.2010
Crossoverul Nissan Juke a înregistrat deja 50.000 de comenzi, surclasând cu mult aşteptările japonezilor.

Nissan a anunţat că modelul Juke a înregistrat peste 50.000 de comenzi în doar patru luni de la debutul pe piaţa din Japonia. Modelul este cea mai nouă propunere a constructorului nipon pe segmentul compact. Iniţial, japonezii intenţionau să vândă 1.300 de unităţi pe lună, dar aşteptările acestora au fost surclasate rapid în luna iulie, când Nissan a anunţat preţul lui Juke. La momentul respectiv, precomenzile au depăşit 30.000 de unităţi. Livrările din Europa vor începe în octombrie, iar divizia americană are deja 17.500 de clienţi care s-au înscris să primească informaţii suplimentare despre acest model.

Juke este produs în două fabrici şi cei de la Nissan intenţionează să introducă acest model în producţie şi la fabrica din Indonezia. Modelele livrate pe piaţa din Europa sunt construite la fabrica din Sunderland, Marea Britanie. Fabrica din Oppama livrează modele Juke pentru piaţa din Japonia.

Nissan Juke îmbină mai multe caracteristici diferite ale unor modele din segmente diferite. Astfel, cei de la Nissan spun că SUV-ul lor compact a primit agilitatea unui coupe sportiv, dexteritatea unei compacte şi caracterul robust al unui SUV.

Cel mai puternic element al lui Juke este design-ul, care iese în faţă cu multă îndrăzneală. Modelul va fi oferit în curând şi pe piaţa din România.

Via | Nissan-Global 

Comentarii (6)

  • Shtrumph
    this shit is fugly
    5 24
  • MDA...
    va fura clientii de segment C
    Lasand copilariile la o parte, Juke cred ca va avea succes si in Romania. Sunt multi clienti care in loc de un Golf sau Megane vor dori o japoneza cu un sistem 4x4 performant, motor puternic si vizibilitate buna.
    22 5
  • oribil
    ma intreb cati clienti isi va gasi in afara de adolescentii fitzosi din buc.
    1 14
  • spume
    Si eu care credeam ca Multipla e cea mai "frumoasa"
    Asta depaseste toate astepatarile
    Sa se spele cu ea pe cap :) :)
    2 16
  • kumite
    ca un meci de fotbal
    cei prosti:50 000-cei destepti:3
    Oare cine castiga?
    4 2
  • @kumite
    ce legatura are fotbalul cu impresiile legate de Juke?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru