Nou kit aerodnamic pentru Porsche 911 Turbo

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.12.2007
Porsche 911 Turbo primeste un kit de 4500 de euro care ii imbunatateste stabilitatea

Esential

0.31 este coeficientul aerodinamic al lui Porsche 911 Turbo.

Porsche nu are foarte multe modele in gama. In aceste conditii, atunci cand se plictisesc, inginerii si designerii constructorului german nu se pun la treaba pe plansa pentru a desena un nou model ci apeleaza la cea mai simpla colutie: "inventarea" unui kit estetic care, prin elementele sale aerodinamice, adauga sare si piper pe sportivele celor de la Porsche. Aceasta este si "modul de lucru" in cazul ultimul kit aerodinamic dezvoltat de baietii din Weissach pentru 911 Turbo.

Pachetul aerodinamic consta in adaugarea unei "buze" sub spoilerul frontal, a unei capote noi-noute si a unui eleron frontal cu design special. Scopul modificarilor: imbunatatirea comportamentului in conditiile unui coeficient aerodinamic identic cu cel al versiunii de serie. Altfel spus, inginerii afirma ca noile elemente maresc stabilitatea masinii la viteze inalte.

In cazul in care viitorii clienti isi comanda kitul deodata cu masina direct din fabrica, culoarea pentru apendicele Porsche este aceeasi cu cea a caroseriei.

Pretul pachetului: 4500 de euro deodata cu masina sau 4100 de euro daca pachetul este comandat ulterior achizitionarii unui 911 Turbo.

Taguri: 911, 911 Turbo, Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru