Teaser video: noul Audi A8 se lanseaza in 1 decembrie

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.11.2009
Noua "nava amiral" a gamei Audi va fi prezentata oficial la Miami, in 1 decembrie. Deocamdata, cea mai noua generatie Audi A8 ne este prezentata printr-un teaser video.

Audi va prezenta primele imagini ale noii generatii a modelului A8 in 1 decembrie. Pentru a tine in tensiune fanii marcii, constructorul din Ingolstadt a publicat astazi un teaser video si o fotografie cu masina acoperita care nu fac decat sa prelungeasca suspansul legat de formele viitoarei generatii a modelului german. Noul Audi A8 va fi lansat in Statele Unite, in ajunul unuia dintre cele mai importante evenimente care aduna cei mai celebri designeri ai lumii: Design Miami.

Nu exista inca detalii oficiale legate de noul Audi A8, insa informatiile care le-au scapat sefilor Audi pana in acest moment privesc cateva linii de design preluate direct de la fratele mai mic Audi A6, cum sunt blocurile optice care ies in evidenta prin bagheta de LED-uri.

In ceea ce priveste motorizarile noului model, Audi va opta pentru o gama foarte larga care va multumi toate tipurile de clienti. Astfel, noul A8 va beneficia atat de motoare cu patru cilindri cu puteri mai degraba modeste, cat si de un varf de gama care va beneficia de o unitate W12.

Nu vor lipsi nici TDI-urile de 3.0 litri sau V8-ul diesel foarte apreciat de clientii marcii.

via | Audi

Comentarii (11)

  • abia astept :D
    6 3
  • Cu siguranta o sa fie o masina foarte tare din punct de vedere tehnologic....asteptam design-ul care sper sa fie la fel...
    8 2
  • A8
    Asa cum actualul A8 a fost cea mai buna masina din clasa dupa lansare, cu siguranta noul A8 va fi la fel.
    8 7
  • t au vw
    cu siguranta designul o sa fie la fel....doar ca o sa aiba 4 cm si cateva leduri in plus fata de versiunea actuala. Doar asa e la audi, 100 de ani facelifturi, nici un ban bagat in tehnologie sau sasiu...doar reclame idioate.
    2 11
  • cressty
    pt t au w
    vai de capul tau cati bani au bagt in sasiu... dar tu nu te pricepi, asa ca nu posta aiurea
    7 0
  • t au vw tdi
    o da, au scos un sasiu care o sa il foloseasca 50 de ani la 60 de modele....dupa cum scria automarket. Asta da sasiu!
    1 9
  • abc_e?
    @catalinux
    cred ca te inseli, e dupa S klass si seria 7
    8 2
  • @ABC_2!
    Nu ma insel deloc. Reciteste ce am scris. Am spus ca actualul A8, la lansare a preluat "coroana" de la vechiul S. NU am spus ca in acest moment A8-ul este cel mai bun.
    2 2
  • Inca un facelift pt A8....Intradevar atunci cnd un produs se vinde bine nu are rost sa-l skimbi doar k se invekeste ci il imbunatatesti!
    2 0
  • chiar nu a preluat deloc coroana de la S ..really now ;)
    1 0
  • vise
    o masina care doar o sa visam ca suntem in ea!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru