Skoda Fabia Scout debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.02.2009
Skoda intentioneaza sa dezvaluie la Geneva noul Fabia Scout, o derivatie cu aptitudini off-road a actualei variante Combi.

Salonul Auto de la Geneva va aduce la standul celor de la Skoda, pe langa noua Octavia Greenline si Yeti, si versiunea Scout a modelului Fabia. Destinata celor care isi doresc un break mic cu capacitati de off-road, noua Skoda Fabia Scout a fost dezvoltata pe actuala varianta Combi a modelului cu acelasi nume.

Cum era de asteptat, look-ul exterior va fi modificat prin adaugarea unor panouri de protectie din plastic amplasate sub masina si pe caroserie la nivelul bosajelor si a spoilerelor fata-spate. Pentru a inspira si soferului aerul Scout, inginerii Skoda vor revizui suspensia, care ofera acum o garda la sol mai mare si implicit o pozitie mult mai inalta la volan.

Celelalte componente vor ramane nemodificate, Fabia Scout urmand sa se descurce doar cu tractiune pe puntea fata si nu cu una integrala, asa cum se astepta. Despre motorizari nu exista in acest momentan prea multe detali, dar se pare ce Fabia Scout va prelua trei unitati pe benzina si trei diesel-uri TDI.

via | Autoblog

Comentarii (6)

  • Mirica Scout
    Iar tu Mirica? Nenea redactoru aleas pozele conceptului Scout prezentat in 2007. Intrra matale pe site-ul de presa Skoda si ai sa ai surpriza. Cauta la sectiunea concepte......ei, am dreptate, nu?! By the way. Nu este niciun comunicat pe tema asta. Se stie de vreo saptamana ca modelul de serie vine la Geneva, dar nu e asta.

    Modelul cu o caroserie movulie este prototipul domule redactor. Esti varza, ca intotdeauna si purerea, mai preafericite Mirica.
    0 0
  • @eu
    Mersi !
    0 0
  • NICU BIBICU
    SKODA
    ce capacitati off-road sa aiba daca e doar cu tractiune fata......

    cred ca glumesti nene......... probabil in viziunea voastra nu e nevoie de 4x4 si eventual niste diferentiale autoblocante pentru a fi in stare sa te cateri pe dealuri, sa razbati peste portiuni noroiase sau ce+o mai fi.

    Cu Fabia Scout poti doar sa mergi la serviciul tau mai Bogdan.

    In niciun caz asta nu e off+road, clar! Octavia Scout, da mai merge, Fabia Scout doar imita doar.....nu e capabila. Tu te+ai aventura cu tractiune fata prin locuri unde un adevarat 4x4 e in stare sa treaca. Ma indoiesc si asta, dar si de opinia ta.

    In fine, multi vede putini pricepe, Fabia Scout care este.....
    0 0
  • Ce off-road mai baieti. VW nu are nici o masina in oferta care sa ii tina piept spre exemplu unui Mitsubishii L200 in Off-road adevarat nu mers pe un drum pietruit.
    0 0
  • SKODA
    URATA RAU DE TOT! Mai frumoasa era skoda s100 sau 100MB. Pe cuvant....Parca e speciala pentru tarani.
    0 0
  • johny BOY
    boi
    trebuie sa comenteze toata lumea pe toata lumea !!!

    Cati din cei care au "jeep"-uri le folosesc acolo unde trebuie?? Merg cu ele prin oras si atat...

    De aceea asta este o masina foarte buna: ai ceva portbagaj, sa incapa rucsacii familiei, ai ceva spatiu, ptr 2 adulti si 2 copii, ai o garda la sol mai ridicata.. Si iti ajunge!! Te va ajuta in oras cu gropile si bordurile "care este" peste tot si te va ajuta si sa te duci la padure, sau la iarba verde cu familia sau prietenii...

    A zis cineva ca poate sa parcurga acelasi traseu ca un G Klasse?? Cat despre iesirile la munte iarna, totul se limiteaza la folosirea unor anvelope adecvate...
    Iar ca design, este foarte reusita... O masina fara excese, care va arata bine si peste ani...

    WTF... hai sa comentam cu totii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru