Porsche Turbo S China: un 911 cu iz asiatic

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.05.2011
Porsche a lansat în China o ediţie aniversară a lui 911 Turbo S cu oacazia împlinirii unui deceniu de când comercializează maşini pe cea mai mare piaţă auto din lume.

Esential

10 exemplare 911 China vor fi produse

Constructorul german Porsche împlineşte 10 ani de când a adus primul său model pe tărâmul Chinei, iar pentru a sărbători cum se cuvine acest eveniment, oficialii din Stuttgart au pregătit o ediţie specială a lui 911 Turbo S. Sub capota modelului german se regăseşte acelaşi propulsor boxer de 3.8 litri capabil să producă 530 de cai putere şi să dezvolte 700 Nm. Mulţumită cutiei PDK cu şapte rapoarte, 911 Turbo S sprintează de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde, iar viteza maximă cu care poate rula este de 315 km/h.

Modificările aduse de germani sunt doar la capitolul estetică. Astfel, 911 a primit o vopsea aurie, o capotă şi un spoiler nou, ambele din fibră de carbon. Pentru a ne aminti că vorbim despre o ediţie limitată, oamenii din Stuttgart au montat pe mânerele uşilor plăcuţe aniversare. Pentru ca tuningul exterior să fie complet, germanii au montat jante Sport Classic de 19 inch.

La interior, clienţii se vor putea bucura de atingerea scaunelor sport îmbrăcate în Alcantara şi brodate cu aţă aurie, iar consola centrală a primit o serie de elemente din fibră de carbon. Ediţia aniversară a lui 911 Turbo S dedicată pieţei din China va fi comercializată în doar 10 exemplare.

Via | Porsche

Comentarii (2)

  • PDK, nu TDK
    "Mulţumită cutiei TDK cu şapte rapoarte" - din cate stiam eu cutia de viteze cu dublu ambreaj de la Porsche se numeste PDK (Porsche Doppelkupplung ), nu TDK.
    2 0
  • tomita
    pana sa citesc articolul din thumbnail si coroborat cu "china" m-am gandit ca se produce vreo clona a clasicului si celebrului 911 turbo
    http://fp.images.autos.msn.com/Media/580x348/73/73bc8d4fb355413ba3fdc3c217f2cf03.jpg
    imi place acest tribut realizat de porsche. felicitari
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru