RUF a dezvaluit la Geneva noul Dakara

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.03.2009
Casa germana de tuning Ruf a adus la Geneva viziunea sa asupra noului Porsche Cayenne. Creatia nemtilor a primit numele Dakara.

Pentru cei care nu sunt multumiti de aspectul sportiv al actualului Porsche Cayenne, casa de tuning Ruf a adus la Geneva un kit de performanta pentru SUV-ul constructorului din Stuttgart. Creatia tunerului german a primit numele Dakara, in cinstea destinatiei finale a raliului Paris-Dakar.

La exterior SUV-ul Porsche a primit un bodykit complet nou, cu bosaje mai largi, praguri laterale, extensii pentru spoilerul frontal si posterior si, cireasa de pe tort, un set de blocuri optice imprumutate de la fratele 911. Look-ul este completat de un set de jante de 22 de inch, din aliaj.

Pentru a usura viata soferului si a pasagerilor, RUF a instalat un set de camere video pentru mersul cu spatele si un sistem multimedia cu DVD. Interiorul este completat de o tapiserie din piele in doua culori si insertii cromate.

Sub capota, Ruf Dakara vine cu un motor V8 capabil sa dezvolte 600 de cai putere si un cuplu motor de 890 Nm. Cu asemenea resurse, Cayenne-ul modificat poate atinge 100 de km/h in doar 4.8 secunde.

Pentru a face fata aportului de putere, RUF a modificat sasiul si a instalat un pachet de frane ceramice.

Comentarii (4)

  • Nota 2!
    Arata zici ca a fost comandat de Copilu de Aur... super tiganie!
    Oaky cu gura sparta cu sapa!
    0 0
  • blind
    de ce eu... de ce m-am uitat la poza astaa... ! mai urat decat renault symbol!! sa imi zica cineva ca nu o sa iasa asa ceva pe strada... o sa fie o masina de orbit... ! ti se intuneca privirea de la ea! Copilu' de Aur... daca ar fi personalizat-o... probabil... ar fi iesit nu urata ca symbol... dar macar ca noua laguna.
    0 0
  • LIFEPHORM
    Mansory
    Puneti pozele cu Mansory Cayenne!
    Singurul tuner peste TechArt la Cayenne!
    0 0
  • retard
    din fata arata ca un 911 retardat numai bun de ospiciu. ingrozitor. dupa ce ca e suv si arata ca o caruta au reusit sa-l faca si mai urat. prezentati si voi masini nu suv-uri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru