SpeedART a prezentat primul kit complet de tuning pentru Porsche 991

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.04.2012
Tunerii de la SpeedART au luat modelul SP9-R prezentat la Geneva şi i-au adăugat o serie de elemente noi, obţinând primul kit complet de tuning pentru noua generaţie a lui Porsche 911.

SpeedART a prezentat o versiune îmbunătăţită a pachetului SP9-R pe care l-au expus la Salonul Auto de la Geneva. Tunerii aveau deja o serie de elemente pentru noua generaţie a lui Porsche 911, dar ultimele retuşuri i-au făcut să fie primii cu un kit complet de modificări pentru 991. Pachetul include un kit aerodinamic, un set de jante din aliaj, o suspensie nouă, un plus de putere şi un pachet pentru interior. Cei de la SpeedART nu vor fi primii care oferă un pachet complet pentru Porsche 991 pentru mult timp, alţi tuneri tradiţionali fiind aşteptaţi să dezvolte propriile lor pachete.

Pachetul aerodinamic include o buză pentru spoilerul faţă, un set de praguri laterale şi un spoiler spate fix. Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer şi patru ţevi de eşapament. Clienţii pot comanda jante modulare LSC-Forged, oferite doar în versiunea de 21 de inch, finisate într-o nuanţă mată de gri. Suspensia sport de la SpeedART oferă mai multe setări, fiind pretabilă atât pentru şosea, cât şi pentru circuit.

La nivelul interiorului, Porsche 911 a primit o tapiţerie din piele şi alcantara, dar şi un set de feţe de uşi, plafon şi un bord îmbrăcate în aceleaşi materiale.

Toate piesele îmbrăcate în piele şi alcantara au cusături cu model "diamant" şi prezintă o combinaţie ciudată de culori – negru cu verde. Pachetul mecanic oferă 25 CP în plus şi 20 Nm graţie unei unităţi ECU reprogramate şi a unei evacuări sport.

Via | MotorWard

Comentarii (1)

  • patent
    pffffffffffffffffffff
    no comment :p
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru