Un nou model Chevrolet pentru Europa: Cruze

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.07.2008
Chevrolet va lansa in cadrul Salonului Auto de la Paris un nou model compact pentru piata europeana: Cruze.

Chevrolet pregateste o noua surpriza pentru publicul european incepand cu anul viitor. Noul model Chevrolet va fi lansat pe plan mondial la Salonul Auto de la Paris, la inceputul lunii octombrie.

Constructorul american a decis ca numele pe care il va purta noul model sa fie Cruze. Pentru a obtine un succes garantat, Cruze a fost dezvoltat de o echipa internationala de designeri si ingineri, urmand ca productia sa sa fie asigurata de mai multe uzine la nivel global.

Cruze are o lungime totala de aproape 4.6 metri, ofera un spatiu interior generos si poate transporta cinci pasageri, caracteristici care ii ofera un avantaj in fata competitorilor din clasa de autovehicule compacte.

Pentru dezvoltarea modelului Cruze a fost utilizat un nou limbaj global de design pentru Chevrolet, care va continua sa fie un element caracteristic pentru viitoarele autovehicule ce poarta sigla constructorului american.

Noul Chevrolet Cruze va fi disponibil pe pietele europene in primavara anului 2009, urmand sa fie apoi lansat pe pietele mondiale.

Pentru Rusia, cea mai mare piata europeana a Chevrolet, noul model Cruze va fi fabricat si la noua fabrica a GM din Sankt Petersburg, incepand cu vara anului 2009.

via | Chevrolet 

Taguri: Chevrolet, Cruze

Comentarii (4)

  • La fel de sigur?
    Masinile Chevrolet vandute in Europa au 2-3 stele de securitate la EuroNCAP (din 5). Asta tot atatea o sa aiba? Another deathtrap? Asta e nesimtire.
    0 0
  • sper ca nu e o nubira cu alta palarie, asa cum ne obisnuieste chevrolet europe.
    de fapt, who cares 'bout chevy..
    0 0
  • cruze
    Chevrolet Cruze sau Holden Cruze au fost in fabricatie incepind din anul 2001 ca pe urma sa devina Suzuki Ignis deci numele nu este ceva nou pt. Chevrolet!
    0 0
  • prudentul
    4,6 metri lungime
    Păi...cât de "compact" e la metrajul ăsta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru