Viitorul Ferrari California GT spionat din nou

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Noul model pe care Ferrari il pregateste pentru toamna acestui an a fost spionat pe circuitul de testare de la Fiorano.

Esential

500 de cai putere ar urma sa aiba viitorul model Ferrari California GT.

Surpriza pe care Ferrari ne-o pregateste in toamna acestui an a fost indelung speculata de presa internationala. Pana in prezent singurele informatii confirmate sunt cele privind un viitor model cu patru locuri si nu doua asa cum ne-a obisnuit constructorul italian.

Se pare insa ca viitorul model Ferrari va avea si un acoperis hard top rabatabil desenat si asamblat de Pininfarina. Dimensiunile viitorului membru al familiei Ferrari vor aduce mai mult cu cele ale actualului 612 Scaglietti si nu cu cele ale noului F430, cum se anticipase initial.

Despre numele noului model nu se stie decat ca acesta nu va fi Dino, asa cum se vehiculase initial, mai nou surse sigure anuntand ca Ferrari a inregistrat deja un posibil titlu: California GT.

Sub capota viitorului model se va afla cel mai probabil un propulsor de 4.7 litri si 500 de cai putere, cu injectie directa, conectat cu puntea spate prin intermediul unei cutii cu dublu-ambreiaj.

Noul Ferrari California GT va fi dezvaluit oficial in toamna acestui an in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Pana atunci nu ne putem bucura decat de o serie de fotografii spion si un video surprins pe circuitul de testare Ferrari de la Fiorano.

via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • ~!~TEXAN~!~
    Da-i CU SCARTZ!!
    HA HA =))
    0 0
  • retractabil ...
    Bogdane mama se zice acoperisi retractabil nu rabatabil.Si nu o sa aibe 4 locuri o sa aibe 2 normale si doua mai mici ..asa cum ai mai vazut la destule ferrari-uri
    0 0
  • La desutle Ferrari adica la 612 Scaglietti si atat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru