Volkswagen numeşte un nou preşedinte în fruntea Bentley şi Bugatti

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.11.2010
Franz-Josef Paefgen, omul care conduce destinele brandurilor Bentley şi Bugatti, va fi înlocuit în luna februarie de Wolfgang Duerheimer, actualmente director al departamentului de cercetare şi dezvoltare Porsche.

Volkswagen a emis astăzi un comunicat de presă, în care anunţă oficial investirea unui nou director executiv în fruntea subsidiarilor Bentley şi Bugatti. Poziţia de CEO va fi ocupată de Wolfgang Duerheimer, care îl va succeda astfel pe Franz Joseph Paefgen, responsabil până în prezent de soarta celor două mărci ale grupului Volkswagen.

Noul preşedinte va fi investit în funcţie în data de 1 februarie a anului viitor, până atunci urmând să se ocupe în continuare de poziţia sa de director al departamentului de cercetare şi dezvoltare în cadrul Porsche AG.

Locul lui Duerheimer va fi ocupat începând cu luna februarie de Wolfgang Hatz, în vârstă de 51 de ani, actualmente şef al departamentului de dezvoltare a motoarelor, în cadrul Volkswagen.

Paefgen, care s-a alăturat grupului Volkswagen în 1980, a fost responsabil pentru destinul Bentley din 2002 şi pentru soarta Bugatti din 2007. Înainte de a conduce Bentley, Paefgen a deţinut aceeaşi funcţie în cadrul Audi.

via | automotivenews

Comentarii (5)

  • @automarket
    corect este "noul preşedinte va fi învestit în funcţie" si nu "investit"
    4 2
  • ?
    Ce se va intampla cu Franz-Josef Paefgen?
    4 3
  • @ C-G-C
    Va iesi la pensie ( are 64 ani ) sau va primi un rol de consultant in cadrul VW Group .
    3 0
  • @automarket
    Reclama cu d-soara este foarte deranjanta pentru cei care se uita de pe telefoane. Desi am flash, nu am reusit sa inchid niciodata fereastra. Asta inseamna ca am inchis site-ul, neputand accesa stirile sau alte link-uri.
    Pe Iphone si Ipad nu exista suport flash... deci....
    Renuntati la ea, sau puneti un buton care nu e in flash. Macar sa am posibilitatea sa inchid.
    Toate cele bune.
    10 0
  • aceeasi problema si la mine...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru