FRANKFURT 2011 LIVE: Infiniti şi Sebastian Vettel la Frankfurt

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Infiniti a adus la Frankfurt un SUV FX special dedicat pilotului de Formula 1, Sebastian Vettel. În plus, au anunţat un viitor model electric.

Standul Infiniti de la Salonul Auto de la Frankfurt a fost dominat de ediţia specială a SUV-ul FX modificat special pentru Sebastian Vettel, campionul mondial din Formula 1. Infiniti şi Red Bull Racing sunt parteneri, Vettel este ambasador global pentru marca premium din Japonia. Acum şase luni la Salonul Auto de la Geneva, Vettel a avut o discuţie cu un oficial Infiniti şi aşa s-a născut ideea acestui model special. Inginerii japonezi au modificat un FX50S în doar şase luni. Modificările au fost făcute după indicaţiile lui Sebastian Vettel şi rezultatul a fost expus sub formă de unicat pe standul Infiniti de la Frankfurt. Acest model nu va fi fabricat în serie, nici măcar în serie limitată.

În schimb, Infiniti a profitat de prima zi de presă a salonului pentru a anunţa un viitor model electric ce va intra în gama sa din 2014. 

Tot la standul Infiniti am mai putut vedea un G37 Cabrio şi concept-car-ul Infiniti Etherea. Şi, bineînţeles, un monopost de Formula 1 Red Bull Racing!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru