Subaru XV, prima imagine a posteriorului

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 01.09.2011
Subaru îşi continuă campania de teasign pentru modelele XV şi BRZ. De data aceasta, japonezii au prezentat o imagine cu posteriorul lui XV şi o schiţă a motorului şi a şasiului.

Subaru a prezentat trei imagini teaser ale modelelor pe care le va expune la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre ele prezintă posteriorul lui XV, în timp ce alte două imagini sunt schiţe ale viitorului BRZ, care subliniază arhitectura boxer a coupe-ului japonez. Totodată, cei de la Subaru au dezvăluit şi primele specificaţii tehnice oficiale ale celor două modele.

Judecând după aspectul modelului din imagine, cei de la Subaru au păstrat numeroase elemente estetice de la conceptul care prefigura versiunea de serie a lui XV. Chiar şi jantele de aliaj ale conceptului au fost preluate de versiunea de serie, element întâlnit mai rar în cazul constructorilor de volum. Noul Subaru XV are o lungime de 4.450 milimetri, o lăţime de 1.780 milimetri şi o înălţime de 1.570 milimetri. Ampatamentul acestui crossover este de 2.635 de milimetri. Sub capotă va sta un motor boxer de 2.0 litri cuplat unei transmisii Lineartronic (CVT).

Pe lângă specificaţiile tehnice ale lui XV, cei de la Subaru au prezentat informaţii şi despre noul BRZ Prologue technology concept. Modelul are o lungime de 4.200 milimetri, o lăţime de 1.770 milimetri şi o înălţime de 1.270 milimetri.

Ampatamentul coupe-ului dezvoltat alături de Toyota este de 2.570 milimetri. Sub capota lui Subaru BRZ stă tot un motor boxer aspirat, de 2.0 litri, dar această unitate beneficiază şi de un sistem de injecţie directă. Potrivit primelor informaţii, Subaru BRZ va avea o transmisie manuală cu şase trepte.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    aiurea
    seamana cu Suzuki SX4
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru