Infiniti a prezentat primul teaser al conceptului compact care va debuta la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.02.2011
Japonezii de la Infiniti vor prezenta un concept pe nume Etheria la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este un crossover coupe de segment C care va fi apropiat de versiunea de producţie pe care o prefigurează.

Infiniti a prezentat o imagine teaser a conceptului pe care îl vor prezenta anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Modelul aparţine segmentului compact, dar va primi o denumire care începe cu G. În ceea ce priveşte caroseria acestuia, modelul nipon va fi un hatchback cu trei uşi care va fi "foarte diferit de ceea ce a prezentat Infiniti până acum". Conceptul a fost dezvoltat la studioul Infiniti din Londra şi este foarte apropiat de modelul de producţie propriu-zis.

După cum ştiţi deja, noul concept va fi echipat cu un motor Mercedes-Benz. Odată cu motorizarea, cei de la Infiniti vor prelua şi o parte din platformă, realizată de concernul Daimler pentru noua generaţie a lui A-Klasse. Conceptul se numeşte Etheria şi debutează la un an de la celebrul Essence, model care a prefigurat limbajul de design al mărcii japoneze şi aspectul lui Infiniti M.

Cei de la Infiniti spun că noul lor model va fi un crossover coupe care va avea un "spirit apropiat" de cel al lui Juke, dar va fi diferit de acesta.

Spre deosebire de Juke, modelul va fi echipat cu un motor turbo de 1.8 litri de la Mercedes-Benz. Infiniti ar putea să prezinte şi un concept electric alături de acest model, dar nu există nicio informaţie despre respectivul exponat.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (2)

  • va primi o denumire care începe cu G
    G-point
    1 3
  • tomita
    or revigora clasele I sau J?
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru