Asa va arata BMW PAS?

De Cătălin Dinu
Publicat Joi, 05.06.2008
Dupa numeroase aparitii sub camuflaj, BMW PAS va este prezentat de Automarket intr-o posibila varianta finala.

Esential

2010 este anul in care va fi lansat nou-intratul in gama BMW, modelul Progressive Activity Sedan (PAS).

Automarket va propune urmatoarea imagine prelucrata digital infatisand modelul PAS de la BMW care va fi lansat in 2010. Progressive Activity Sedan (PAS) este un crossover construit de BMW pe aceeasi platforma cu Seria 5. Modelul urmeaza sa fie un new-entry in gama constructorului bavarez, neexistand nicio varianta anterioara.

Dupa mai multe fotografii spion aparute cu ceva timp in urma in presa de specialitate, Automarket va prezinta o propunere de design al viitorului BMW PAS, intalnit si sub numele de BMW "Seria V". Noul model va incorpora elemente de design de la cele mai noi lansate modele ale bavarezilor care se bazeaza la randul lor pe conceptul CS.

Intrarea in productia de serie a modelului PAS a fost confirmata deja de Norbert Reithofer, CEO-ul BMW. Initial, fiind creat ca un studiu de design de catre BMW, noul model PAS va face parte din gama de modele a producatorului bavarez incepand din 2010. Nou-venitul in familia BMW ar putea fi un concurent serios pentru Mercedes R-Klasse.

Comentarii (1)

  • marian_bmw
    dar.....
    citez"Initial, fiind creat ca un studiu de design de catre BWM, noul model PAS va face parte din gama de modele a producatorului bavarez incepand din 2010. "oare BWM nu trebuia sa fie scris BMW?cat despre prelucrarea digitala nu arata rau
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru