Audi pregateste A7, rival petru Mercedes CLS

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.08.2008
Mercedes CLS se pregateste sa isi adauge in lista un nou rival. Acesta va dispune de know-how-ul Audi si se va numi A7.

Esential

2009 este anul in care va fi lansat viitorul Audi A7.

Audi va lansa anul viitor modelul A7, mult-asteptatul rival pentru Mercedes CLS, primul coupe cu patru usi din industria auto mondiala, si pentru BMW GranTurismo, viitorul model de top al constructorului din Munchen. Viitorul A7 va fi construit pe baza coupe-ului A5, acesta urmand sa stea, de altfel, si la originea noii generatii a limuzinei A6.

Foarte interesant este faptul ca versiunea RS a lui A7 va dispune de un motor V10 de circa 600 de cai putere, urmand ca anul 2011 sa aduca in noua gama o versiune cabrio.

In segmentul coupe-urilor cu patru usi va exista in viitor, de altfel, o bataie extrem de stransa intre modele precum Mercedes CLS (lansat in 2004, se pregateste de facelift), Porsche Panamera, Aston Martin Rapide, Audi A7, BMW GranTurismo si chiar VW Passat CC.

via |  MotorTrend

Comentarii (16)

  • Sper ca...
    Sper ca nu o sa arate A7 ca aratarea aia din imagine... (sa ma scuze cei care au prelucrat imaginea respectiva)
    0 0
  • lapusneanu
    A7
    asta poza e banala, am vazut mai inainte alte poze cu A7 si arata bestial.
    0 0
  • Audi A7
    pina nu vad poze de la lansarea oficiala nu cred nimic
    0 0
  • Adrian
    nu sunteti la curent
    Cei de la Audi au prezentat cateva imagini cu viitorul A7 intr-o revista proprie si cam toata presa lea dat mai departe publcitatii dar se pare ca automarket.ro stie doar sa dea search-uri pe google........
    0 0
  • razvan
    sunteti nebuni daca vi se pare ca masina din imagine e o porcarie..e pur si simplu infricosatoare..
    0 0
  • no hai lasa-ma
    acuma o trebuit sa apara si audi cu un coupe cu patru usi si din cele mentionate de mai sus numa 2 se fabrica si anume mercedes cls, aston martin rapide si vw passat cc. sor trezit si audi acuma sa faca si ei un model si parca vad ca va aparea si asta cine stie prin 2010.
    0 0
  • A7 banal
    banal, mediocru, nimic nou. sper sa iasa cu altceva frumos totusi ... nu chestia aia, le doresc succes
    0 0
  • Corneliu
    e adevarat
    am auzit de aceasta informatie de aproximativ un an... si pozele ca re le-am vazut atunci erau super... intr-adevar coupe-ul apare in 2009, iar cabrio tot cu 4 usi in 2011, nu mai stiu exact perioada... dar aceste informatii sunt adevarate si oficiale, deci nu se vor amana... despre interior nu stiu nimic.. dar exteriorul arata bestial si farurile au deasemeni leduri ca la Q7 si altele...
    0 0
  • Crysty
    A 7
    Cam tarziu! CLS-ul are dejaq multi fani. Dupa Passat se vrea acum ci a 7 sa-i tina piept renumitului CLS. Va fi foarte greu!
    0 0
  • Zbungee
    Ce va stiti ..
    Acum sa nu ziceti ca sunt rau, dar in poza e un S7. :D
    0 0
  • marius
    =)))))
    bine zis Zbungee ...e un S7 hahahaha =))
    0 0
  • ala_micu
    haha
    dada, S7 :D Oricum, informatie FOARTE VECHE. Va sugerez celor care se ocupa cu site-ul sa va abonati la reviste din strainatate, in special nemtesti si britanice. Plus, va rog sa recititi ceea ce scriete. CUM sa fie "o batalie" intre Passat CC si AM Rapide ori Porsche Panamera? In afara de conceptul in sine, passat-ul si celelate joaca in ligi COMPLET diferite. OMG
    0 0
  • Dani_3l_u`
    BOING
    Bai scrietzi pe youtube Audi A7 detroit show room ....ceva de genu shi vedetzice mashina tare o sa fie A7...motorizari de 2.0 cu 300 CP de 2.8 cu 204 CP de 3.0 cu 280 CP park , 5.2 cu 600 CP ...shi s`ar putea sa fie shi W12...cu 500-600 CP...Masina o sa se vanda cu 55.000 Euro standard
    1 0
  • Audi
    nu ma intereseaza ce zik uni sunt un fan audi inrait si mi se pare un progres bafta in continuare oricum lea cam luat fatza la bmw si mercedes!!!
    1 0
  • fenomen
    audi
    Nu stiu ce masini conduceti voi care spuneti ca poza de la A7 este banala .Eu am un A6 2008 care o credeam bestiala. Dar tre sa recunosc ca A7 o intrece . Mi se pare periculoasa rau si in aceleas timp foarte eleganta. Imi place mult si sper sa-mi iau cand apare in tara.
    0 0
  • gabytzy
    tare
    io nu mias da cls-ul p audi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru