BMW prezinta Seria 3 GT Concept la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.02.2009
BMW va prezenta in premiera mondiala conceptul Seria 3 GT la Salonul Auto de la Frankfurt.

Oficialii BMW au anuntat ca vor prezenta conceptul Seria 3 GT la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul concept este omologul mai mic al lui Seria 5 GT Concept, model care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Alaturi de Seria 1 GT, BMW intentioneaza sa intre cu aceste modele de nisa intr-un nou segment de piata, pe care constructorul german il considera atractiv.

BMW a clasificat noul Seria 3 GT ca fiind un Progressive Activity Coupe, si il va construi pe o platforma cu ampatament marit a lui Seria 3. Strategia de marketing a noilor modele GT este gandita astfel incat Seria 5 GT va atrage clientii lui Seria 7 care doresc o garda la sol mai ridicata, pe cand Seria 3 GT este gandit sa atraga clientii BMW care un coupe cu spirit practic, care nu lasa deoparte performanta in favoarea confortului. Noul PAC are o inaltime mai mare si un ampatament marit in comparatie cu cea a lui Seria 3 Touring.

Noul crossover va avea tractiune spate, dar o versiune cu tractiune integrala xDrive ar putea fi disponibila ulterior.

Design-ul lui BMW Seria 3 GT va fi axat pe spatiu si functionalitate, fara sacrificii in materie de performante. Scaunele din spate vor oferi un spatiu mai mare si o pozitie mai inalta in comparatie cu cele ale unui Seria 3 Sedan. Noul model va concura cu Audi A5 Sportback, un concept cu cinci usi care prezinta un design mai atragator decat modelele Audi Allroad.

Via | BMWBlog

Comentarii (20)

  • Prima poza
    Mie imi placea mai mult prima poza. :) Tzzzz ce rau sunt. :)
    0 0
  • cosmin
    dar seria 7 pick-up king size la ce salon il prezinta?
    0 0
  • Super tare!!!
    Foarte tare masina! Ce faruri marfa are!!! Cred ca o sa participe la Concursul "Cea mai urata masina construita"..... Le urez succes!!!!!!
    Stiti cum se numeste masina de fapt? BMW 3 ZUZU 5% Grasime. Sa-i felicitam!!!!!
    0 0
  • ha
    lasa ba ca tot loganu SUV o sa faca furori
    beeeheheheehehee
    0 0
  • Ganditi intai!
    Voi care nu credeti nimic,si ziceti ca aia de la BMW lucreaza degeaba,nu dati drumul la gura asa ca sa produceti curent.
    \Chiar daca ideea de PAC nu va place uitati-va ce au reusit cu X6.
    Tot asa numai comentarii si murmure,dar dupa lansare si dupa ce il vezsi in realitate intorci capul dupa el de parca ar fi avion.Asa vor fi si acestea serie 3 GT respectiv 5 GT.Acopera o nisa pe care BMW o considera profitabila.Si in plus cum am mai spus dupa parerea mea vor avea un succes destul de mare.
    0 0
  • @dutzu
    de acord!
    0 0
  • Vulpoiu Gabi
    BMW
    se pare ca noul X6 a constituit de fapt noul tipar (ma refer la partea spate) sub care vor aparea urmatoarele produse BMW, si aici ma refer la PAS, dar si la acest coupe GT 3 ! Nu stiu ce sa zic, probabil ca se prefigureaza noul BMW seria 3, dupa care probabil ca se vor modifica liniile la toate modelele, ca la hochei !
    0 0
  • bmw rocks
    7up !!!! se numesc stopuri nu faruri si daca bmw face masini urate inseamna ca eu n am gusturi :)
    0 0
  • comentariu
    In primul rand fotografia e de la un BMW Concept 5 Series Gran Turismo, poze oficiale pt seria 3 GT nu au aparut inca asa ca nu va mai certati :p
    0 0
  • BMW
    Vulpoiule am zis faruri tocmai ca nu exista...... Este k masina arata foarte bine atat din fata cat si din spate.
    Cu siguranta o sa castige marele premiu!!!!!
    0 0
  • bs
    toata linia incepand cu X6 o sa fie o mare ratare din punct de vedere al designului - gt5 sublineaza - bmw nu mai are o linie fluenta , o linie a designului de bun gust , are linii frante care cu toate ca o parte inspira agresivitate si legatura cu designul real ; celelalte o fac o masina ieftina si "neterminata". eram fan bmw pana sa apara noua serie 5 (nu gt) cel de dupa seria 3 e92, de atunci au cam spart designul rau de tot , lau ondulat si intors pana a ametit de tot. momentan designul audi e cel mai bun cu toate ca seamana intre ele si sunt diferente doar in lungime si in numarul de usi.
    0 0
  • Decimus4u
    In sfarsit
    In sfarsit cineva care nu poarta ochelari de vedere si in plus este pasionat de bunul gust! Primul esec al celor de la bmw a fost aparitia ultimei serii 5 si de atunci nu stiu cum sa le faca sa nu mai semene cu un BMW adevarat. Parca sunt niste mascarici agresivi :))))))))))))))
    0 0
  • foarte adevarat, cam de atunci s-a dus naibii designul bmw, totusi nu te poti kk in gusturile omului, sunt si oameni carora le place x6 de exemplu, eu zic ca e o camila cocosata, iar seria 5 actuala nu e chiar asa urata, spatele e chiar frumos, ceea ce nu se poate spune si despre spatele la seria 6 :) dar sunt doar gusturi
    0 0
  • sfera96
    @tds
    gusturile nu se discută dar se educă .
    fts are dreptate
    0 0
  • BMW
    de acord cu cei care spun ca nu le place "din punctul de vedere al gustului" dar sunt total impotriva celora care dau dovada ca sunt inculti. Cum puteti spune despre un BMW in general ca este jaf?
    Oameni buni BMW este un brand(daca stiti ce'i aia) acest brand nu a fost format peste noapte si cu spaga cum sunt uni obisnuiti ci a fost dobandit prin masini bune, motoare puternice, idei uneori extravagante, designuri si module de exceptie.
    Uni s'au nascut intr'un trabant si cred ca stiu totul despre masini, de asta imi displace sa ma uit prea des pe acest site unde din pacate au ajuns sa isi dea cu parerea toti ciobani.

    Bmw a fost, este si va ramane un brand de succes(alaturi de Mercedes) acest succes fiind dobandit tocma iprin calitatea produselor!
    0 0
  • asa e vlad
    sunt si eu de acord ca bmw nu mai este ce a fost, designul este prea lipsit de caracter, cu toate astea m-am adaptat situatie si imi plac noile bmw-uri desi le-as fi vrut altfel.noile modele tintesc un anumit segment de piata, la fel face si porsche cu al sau panamera intens criticat.tot ce vor sa faca e sa acopere o gaura in piata.
    din pacate nici mercedes nu mai e ce a fost la capitolul design, cu riscul ca decimus imi sare din nou in cap, el nu stie ca eu il respect pentru pasiunea pentru mercedes, asa cum o am eu pentru bmw.
    0 0
  • Decimus4u
    Mowgli
    Nu-ti sar in cap batrane ca suntem fanii celor mai tari..... Ai dreptate in legatura cu Mercedes, ca si BMW, incep sa fie masini din ce in ce mai comerciale... au inceput sa se indeparteze de liniile caracteristice si incep sa semene cu nave spatiale mai mult; eu cred ca o sa ne obisnuim cu ele si asa nu?
    Am mers cu BMW-uri de foarte multe ori chiar am condus un 530 D model mai vechi de 180 CP si m-a impresionat in bine. avea consumul cam mare dar nu exagerat.
    In ultima vreme au inceput sa ne invadeze ZUZUchi, kkia,Hyndus, care datorita pretului s-au vandut bine. Despre Toyota pot spune ca sunt masini foarte bune, acelasi lucru il pot spune si despre Honda.
    In rest numai bine!!!!
    0 0
  • in sfarsit
    in sfarsit decimus cadem de acord.mai putin cu modelul de la avatarul meu.stii... eu am o pasiune pentru modelele care au o istorie in spate, imi plac clasicele moderne si cele retro.tehnologia in masini chiar nu-mi place, fura din placerea sofatului.nu as da un mercedes gullwing pe nici un slr mclaren.cum nu as da nici sl500-le din '90 v12 pe nici un roadster de generatie noua de la mercedes.iar bmw-ul si mercedes-ul in anii 80-90 au fost cele mai frumoase, parerea mea.si mai fiabile bineinteles.
    0 0
  • CACATURI DE MODELE
    Ce Dumnezeu fac toti de toate in lumea asta.
    Coreeni fac masini cu pretentii de lux,
    Porsche se pregateste de diesel,
    cred ca in curand se va face o maaaaare fabrica care sa cuprinda toate astea din zilele noastre si atunci o sa stim ca am scapat de stirile astea....
    0 0
  • fan audi
    nu zic ca bmw e o masina rea dar raman cu audi stiu ce poate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru