Cadillac XTS, rival declarat pentru Seria 7, S-Klasse si A8

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.07.2009
Cadillac a anuntat in cadrul unei intalniri cu furnizorii ca planuieste sa lanseze in 2011 un sedan care sa rivalizeze cu Mercedes S-Klasse, BMW Seria 7 si Audi A8.

Reconstructia gigantului General Motors va aduce un nou membru in gama celor de la Cadillac. Este vorba despre un inlocuitor al modelului DTS, un esec in ceea ce priveste vanzarile pana in prezent. Noul model va fi un sedan de lux, gata sa se bata de la egal la egal cu nume celebre precum BMW Seria 7, Lexus LS, Audi A8 si Mercedes S-Klasse.

Informatiile au fost facute publice in cadrul unei intruniri cu furnizorii Cadillac, de catre oficialii companiei care au sustinut ca modelul ar putea sa se numeasca XTS. Tot in cadrul intrunirii, furnizorii au putut afla faptul ca productia viitorului sedan de lux va demara la uzina din Oshawa, Ontario cel mai devreme in luna decembrie a anului 2011.

Pana atunci insa, informatiile furnizate astazi prevestesc dezvaluirea unui concept al viitorului XTS, cel mai probabil in cadrul saloanelor auto de la inceputul anului viitor.

via | WCF

Comentarii (9)

  • VW?
    de volkswagen phaeton au uitat?sau nu mai reprezinta nimic?
    6 12
  • un fan
    cadilac
    niciodata nu vor putea cei de la cadilac sa fac asa cv
    1 5
  • Fomeanu
    Dada...
    Cand o face plopu' pere... sau cand va concura BLS-ul cu Seria 3 sau cu C classe. Am avut un BLS vreo 4 luni, dar nu se ridica sub nicio forma la nivelul Mercedes, Audi, BMW... Se apropie, dar nu suficient.
    3 3
  • raducu
    @KID16
    Nu poti compara un VW Phaeton cu Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class. Este mare, este de lux, dar in niciun caz nu ajunge la nivelul tehnologic si de comfort ale celorlalte. VW Phaeton e intr-o liga mai inferioara...parerea mea.
    S-ar putea ca pretul unui Cadillac XTS sa fie undeva la nivelul VW Phaeton insa cred ca vor merge pe nivelul tehnologic cel mai avansat ca sa se bata cu tripleta germana.
    4 2
  • clar
    si sunt convins ca or sa reuseasca. problema e doctrina. nimeni nu o sa recunoasca infrangerea nemtilor, si tot masinile lor au sa le cumpere. (asa cum se incapataneaza amatorii IT sa recunoasca infrangerea amd sau a consolelor)
    0 2
  • 16
    Pacat ca nu a mai fost lansat Cadillac Sixteen. Ma bucur totusi ca au hotarat sa nu se lase si sa-i faca totusi un urmas.
    1 1
  • cred ca s-klasse e cea mai buna in acest caz
    2 1
  • autoshit
    hm
    Ce bine arata
    1 0
  • andrei
    lux
    sper sa aiba succes, un nou model in orice segment aduce si concurenta deci e f bine
    zici ca S'classe e cel mai pun , e pararea ta personala si o respect.Dar a mea e urmatoarea
    1.Seria7
    2.Lexus LS
    3.S'classe
    4.A8
    BMW si Lexus is cam pe acelasi loc pt mine in clasa asta a limuzinelor.
    have nice day!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru