Conceptul misterios BMW este aşteptat în 4 noiembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.10.2010
BMW promite dezvăluirea unui concept misterios, cel mai probabil o evoluţie a deja cunoscutului Vision Efficient Dynamics, în data de 4 noiembrie.

Deşi publicul se aştepta ca întreaga campanie de pe site-ul dontblogaboutthis.com să se încheie odată cu deschiderea Salonului Auto de la Paris şi dezvăluirea noului Seria 6 Concept, BMW nu se opreşte aici. Constructorul bavarez a publicat astăzi o nouă serie de teaseruri şi un nou video care continuă povestea conceptului misterios, despre care se crede că este un hibrid sportiv.

Tot mai multe voci vorbesc despre o versiune mai aproape de producţie a prototipului Vision Efficient Dynamics, ce urmează a fi dezvăluită oficial pe 4 noiembrie. BMW invită fanii la un test cu noul concept misterios, toţi cei doritori putând să se înscrie pe pagina de Facebook a constructorului german.

Imaginile noi publicate de BMW dezvăluie detalii de design ale conceptului, despre care se spune că va fi botezat i100. Noul produs BMW se aseamănă foarte mult cu Vision Efficient Dynamics în ceea ce priveşte exteriorul, însă marile surprize se vor ascunde sub capotă.

Am putea asista la un tren de propulsie hibrid, similar celui regăsit pe conceptul BMW: un disel cu 3 cilindri, de 1.5 litri şi 163 de cai putere, ajutat de două motoare electrice, poziţionate pe fiecare axă, care urcă bagajul de resurse la un total de 356 de cai şi 800 de Nm.

În aceste condiţii, conceptul poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 4.8 secunde şi să atingă 250 de km/h.

Comentarii (1)

  • misterios.......
    in POZE putem observa in partea din fata clar k e vorba de conceptu VISION EFFICIENT DYNAMICS insa din spate este un seria 6............

    in video si partea din spate a masini este preluata de la conceptu VISION E.D.
    CHIAR UN MISTER
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru