EXCLUSIV: VW Tiguan facelift se pregateste de lansare la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.10.2009
Fotografii de la Carpix au surprins facelift-ul lui Volkswagen Tiguan in timpul testelor de viteza de pe Nurburgring.

Inginerii Volkswagen efectueaza teste de viteza si manevrabilitate pe circuitul german de la Nurburgring cu versiunea facelift a lui Tiguan. SUV-ul compact german va primi elemente de design preluate de la fratele sau mai mic, Golf, care vor fi aplicate in principal partii frontale. Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, Tiguan este acoperit de catre stratul de camuflaj doar in partea frontala, restul modelului nefiind schimbat.

Modelul Tiguan a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt in anul 2007 si a devenit ulterior cel mai bine vandut model din clasa sa in Romania. Printre echipamentele de care beneficiaza acest model putem enumera sistemul de tractiune integrala 4Motion, sistemul self-park, camera video pentru marsarier, trapa panoramica si multe altele.

Gama de motorizari a actualului Tiguan include un TSI de 1.4 litri si 150 CP, un TSI de 170 CP si un TDI common-rail de 170 CP. SUV-ul compact de la Volkswagen este disponibil atat cu o transmisie manuala cu sase trepte, cat si cu o cutie de viteze automata cu sase trepte.

Facelift-ul acestui model este asteptat sa primeasca versiunile imbunatatite ale acestor motorizari, care vor oferi o economie sporita de carburant.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru