Ferrari Enzo "face cunostinta" cu gardurile japoneze

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.09.2009
Un sofer japonez si-a avariat grav exemplarul Ferrari Enzo dupa ce s-a izbit de un gard de protectie din cauza ploii usoare.

Cea mai noua aparitie in cadrul sectiunii exotice este un Ferrari. Nu va grabiti insa, nu este "mult asteptatul" 458 Italia, ci fratele mult mai exclusivist al acestuia, Enzo. Exemplarul accidentat este de culoare galbena si din primele cercetari se pare ca apartine unui japonez.

Accidentul a fost pus pe seama unei ploi usoare, care a facut ca soferul sa nu mai poata struni sutele de cai putere si sa se izbeasca cu putere de un gard de pe marginea autostrazii. Supercarul de 650 de cai a fost grav avariat in partea frontala, insa potrivit reprezentantilor politiei era complet asigurat.

Japonezul se poate mandri insa cu faptul ca este unul dintre putinii proprietari de Enzo (doar 400 au fost produse), protagonist al unui accident de circulatie.

via | Wrecked exotics

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    Pacat de masina ca nu se poate conduce singura. Deh... masina este o bijuterie dar soferii... multi nu au nici un talent pentru a le conduce. Pacat ca sunt putine rau Enzo-urile. Se repara dar... nu mai ca original.
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru