Ferrari Testarossa ingroasa lista accidentelor exotice

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.08.2008
Un Ferrari Testarossa a retezat un copac in Haga, dupa ce soferul a pierdut, se pare, controlul volanului.

Atunci cand ai o masina puternica, cu mult potential sub capota esti tentat sa calci la fund pedala de acceleratie. Riscul de a sfarsi tragic sau de a distruge modelul de performanta creste insa simtitor.

De acest lucru s-a convins si un olandez din Haga care a fortat prea mult Ferrari-ul sau Testarossa. Dupa cum puteti vedea si in galeria foto atasata, olandezul a pierdut controlul modelului exotic si a retezat un pom care din fericire nu a ranit grav pe nimeni.

Comentarii (3)

  • prudentul
    domle, nu înţeleg
    M-am tot uitat la poze. Cu ce a retezat bietul copac, că nu văd decât aripa stângă faţă puţintel şifonată. Apoi, cred că la grosimea copacului, maşina ar fi fost armonică, olandezul era deja în anticamera lu' Sânpetru, iar creatura vegetală la locul ei, ancorată în pământ. Apoi, copacul prea arată pus cu grijă pe capotă. Concluziunea e că avem de-a face cu un "fake", o poză regizată în cel mai amatoricesc mod cu putinţă. D-aia nu se pricep olandezii la trucaje, că fumează prea mult. Şi nu neapărat tutun.
    0 0
  • e reala faza a scos si cauciucul de pe roata impactul si sincer la vitese de peste 100km/h cred ca poate sa reteze copacul care de altfel nu era foarte gros..
    0 0
  • Pt. Prudentul
    Prudentule, fi prudent cand faci comentarii din astea, lasa-ne cu sf-urile tale. Cum de ai vazut tu aripa un pic sifonata si nu ai vazut roata aia bine infundata?
    Ai vazut prea multe filme si vi cu povesti aici :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru