FOTO EXCLUSIV* : Iată cum arată pachetul M pentru BMW Seria 5 F10!

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.06.2010
Germanii de la BMW vor oferi pachetul M Sport şi pentru noul Seria 5 F10. Modelul primeşte un set de bare de protecţie cu un design mai agresiv, accesorii şi ornamente interioare, alături de un set de praguri laterale şi un set de jante din aliaj.

BMW testează Seria 5 echipată cu pachetul M Sport. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an odată cu noul M5 F10 şi reprezintă un pachet de modificări care îi conferă lui Seria 5 un aspect mai sportiv fără preţul şi performantele ridicate la nivel înalt ale lui M5. BMW oferă pachetul M Sport pentru Seria 1, Seria 7, Seria 7 şi X5.

Din ce putem observa, bara de protecţie faţă are un aspect mai agresiv, ce poate fi observat şi pe celelalte elemente din acest pachet. Astfel, singura diferenţă dintre bara de protecţie faţă a lui M5 şi piesa din pachetul M Sport este amplasarea proiectoarelor, la componenta din pachetul M Sport acestea fiind amplasate înspre marginile exterioare. Capacul portbagajului pare să integreze un spoiler discret, dar acesta este mascat extrem de bine de camuflajul tipic al celor de la BMW.

Pachetul M Sport de la BMW mai include şi un set de jante de aliaj de 18 inch, dar prototipul are jante de 19 inch care prezintă un design deosebit de atractiv. Bara de protecţie spate a primit şi ea ceva modificări, dar acestea nu sunt la fel de drastice ca în cazul bării de protecţie faţă.

Totodată, modelul a primit şi un set de praguri laterale, după cum ne arată şi camuflajul specific aplicat pe acestea.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • tu esti mircea ?
    da imparate, am venit sa pun titluri agresive ptr seo
    foarte frumos intr-adevar dar cred ca i-ar sta mai bine pe alb, cu desenele alea.

    ce caterinca si cu voi, puteati sa puneti alt titlu.....
    3 0
  • parca seamana cu merc e klasse de la spate
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru